Tolga Çevik'in sunduğu Tolgshow yeniden ekranlara dönüyor!

Tolga Çevik'in sunduğu Tolgshow yeniden ekranlara dönüyor!
Ünlü komedyen Tolga Çevik'in sunumuyla bir dönem FOX TV'de yayınlanan Tolgshow sürpriz bir şekilde yeniden ekranlara dönüyor.

Son dönemin en çok ses getiren komedi-talk show programlarından Tolgshow sürpriz bir şekilde yeniden ekranlara dönüyor. Kısa sayılabilecek bir süre boyunca FOX TV'den ekrana gelen program, yeniden izleyici karşısına çıkacak. Televizyondaki ömrü hayli kısa olan programın bittiği dönemde sevenleri büyük üzüntü yaşamıştı. Tolgshow'un yeniden başlaması en çok onları sevindirecek.

Tolgshow yeniden ekranlara dönüyor

Tolgshow, 2018 yılında FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaştı. 25Film imzası taşıyan sahne gösterisi, Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin ve Müdür Ne'aptın?'da olduğu gibi dış ses ve Tolga Çevik tarafından sahnelendi. Milyonları kahkahaları boğan ikili, kendilerine has bir şekilde talk show yaptılar. Tolgshow, yayınlandığı dönemde izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyordu. Buna karşın program, 26 bölümün ardından yayından kaldırıldı. Her ne kadar Tolgshow, televizyonda sona erse de çeşitli şehirlerde sahnelenmeye devam edildi, ilerleyen süreçte de devam edilmesi bekleniyor. Son günlerde kanalların eski programlarının tekrar bölümlerini yayın akışlarında görür olduk. FOX TV'de yayınlanan Tolgshow da bunlardan biri oldu. Sevilen program, tekrar bölümleriyle ekrana gelecek. Tolgshow'un tekrar bölümleri her Perşembe saat 23.30'da sizlerle olacak. Programın ilk bölümü 9 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu.

Tolga Çevik kimdir?

Tolga Çevik, 12 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Mersinli bir ailenin oğlu olan Tolga Çevik, Özel Doğuş Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okumak istedi ancak sınavı geçemedi. Sınavdan geçemeyince Yeditepe Oyuncuları adındaki tiyatro topluluğuna katıldı. Yeditepe Oyuncuları'nda gerekli eğitimleri aldıktan sonra hocası Hadi Çaman'ın yönlendirmesiyle ABD'deki Central Missouri State University'e tiyatro eğitimi almaya gitti. Orada usta aktör Robbie Williams'tan eğitim alabilme şansına erişti. Oradan mezun olduktan sonra ülkesine geri döndü. Türkiye'ye dönüşünden sonra BKM'ye katıldı. BKM'de Yılmaz Erdoğan tarafından yönetilen Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sahne aldı. Sonrasında ise yine Yılmaz Erdoğan ve BKM imzası taşıyan Vizontele, Vizontele Tuuba ve Organize İşler filmlerinde rol aldı. Filmlerin yanı sıra kendisini bir döneme damgasını vuran Avrupa Yakası dizisinde de izledik. Dizide Sacit karakterini canlandırdı.

Gelelim Tolga Çevik'in kendisiyle özdeşleşen programlara. 2007 yılında Salih Kalyon ile birlikte TV8 ekranlarında Komedi Dükkanı'nda sahne almaya başladı. Bu ikilinin yanı sıra piyanist Özer Atik ve programa kimliğini veren dış ses Fırat Doğu Parlak da programın bir parçasıydı. Doğaçlama skeçler üzerinden akan program daha sonra TRT 1'e geçti. Daha sonra Salih Kalyon, programdan ayrıldı. TRT 1'den sonra Star TV'ye geçen program 2011 yılında sona erdi. İlerleyen yıllarda ise farklı adlarla ekrana gelecekti. 2014 yılında Ezgi Mola ile birlikte aynı formatta olan Arkadaşım Hoşgeldin'de sahne almaya başladı. Kanal D'den ekrana gelen program 1 yıl devam etti. 2016 yılında ise Star TV'de Müdür Ne'aptın ekrana gelmeye başladı. 2018 yılında bu formatların daha dışında olan Tolgshow ile FOX TV ekranlarında boy gösterdi.

Tolga Çevik, 2004 yılından bu yana Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Yılmaz ile evli. Çift, bu evlilikten Tuna ve Tan adında iki çocuk sahibi oldu. Tuna Çevik de tıpkı babası gibi bir oyuncu. Tolga Çevik ve kızı Tuna Çevik, 2016 yılında vizyona giren Sen Benim HerŞeyimsin filminin başrollerinde yer aldı ve baba ile kızını canlandırdılar.

10-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar