Ata Demirer Netflix’e Dizi Hazırlıyor

Ata Demirer Netflix’e Dizi Hazırlıyor
Son olarak Disney Plus’a Bursa Bülbülü adlı filmi hazırlayan ünlü komedyen ve yazar Ata Demirer şimdi de Netflix’e proje hazırlıyor.

Son zamanlarda internet yayın platformu Disney Plus’a karşı tepkiler tüm yurtta büyüyor. Yerli içeriklere ve özellikle Atatürk dizisine karşı alınan kararlar karşısında aboneler aboneliklerini iptal ederken dijital platformun Türkiye’deki izni bile sorgulanmaya başladı. Bazı kesimler bu iznin iptal edilmesi gerektiğini belirtirken bu platform için iş yapan ya da proje sunan bazı isimler ise artık bu kuruluşla çalışmamaya karar vermiş gibi görünüyor. Daha önce Disney Plus’a proje üreten ve geçtiğimiz aylarda bu platformda yayınlanan Bursa Bülbülü adlı filmle büyük izlenme oranlarına ulaşan ünlü komedyen Ata Demirer yeni dönemde bu platform yerine Türkiye’deki en büyük rakibi Netflix’e proje üretmeye karar verdi. Ata Demirer Netflix için bir dizi projesinin çalışmalarına başladı.

Bir İhtimal Daha Var

Türkiye’nin ünlü komedi oyuncularından biri olan ve aynı zamanda içerik de üreten Ata Demirer internet yayın platformu Disney Plus’a hazırladığı Bursa Bülbülü adlı filmin ardından bu sefer de Netflix için proje üretmeye hazırlanıyor. İnternet yayın platformu Netflix için Bir İhtimal Daha Var adlı dizi için çalışmalara başlayan Ata Demirer bu gelişmeyi arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Ata Demirer’in 8 bölümden oluşacak dizisinin yapım şirketi Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan’ın sahibi olduğu BKM Film olduğu öğrenilirken ünlü ismin rol alacağı projenin yazarının ise Deniz Akçay olduğu öğrenildi. Komedi türünde ele alınacak olan ve başrolünde Ata Demirer’in yer alacağı Bir İhtimal Daha Var ünlü ismin Netflix’e hazırlayacağı ilk proje olacak.

Komedi Dizisi

Ünlü oyuncu ve aynı zamanda yazar Ata Demirer yeni bir proje için kolları sıvadı. Deniz Akçay tarafından kaleme alınan ve adının Bir İhtimal Daha Var Olduğu öğrenilen 8 bölümlük dizinin yapım şirketi BKM Film. Dizinin oyuncu seçmelerinin başladığı öğrenilirken çekimlerin İzmir Urla’da yapılacağı belirtildi. Yönetmen koltuğunda hakan Algül’ün yer alacağı projenin hazırlıklarının başladığı ve sonbahara doğru dizinin çekime hazır hale geleceği öğrenildi. 8 Bölümden oluşacak Bir İhtimal Daha Var adlı dizinin oyuncu kadrosunda şu an belli olan sadece Ata Demirer olurken yakında yeni isimlerin de belli olacağı öğrenildi.

04-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar