Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin Çocuklarının İsmi Belli Oldu

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin Çocuklarının İsmi Belli Oldu
Ünlü oyuncu Tolgahan sayışman ile eşi Almeda Abazi bugünlerde dünyaya gelecek ikinci bebeklerinin heyecanını yaşamaya başladı. Peki bebeklerinin adı ne olacak? İşte cevabı!

Magazin dünyasında bugün sayfalara düşen bir haber bir anda hem magazin basınında hem de sosyal medyada gündem olmayı başardı. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi’nin günler sonra dünyaya gelecek ve cinsiyeti kız olan ikinci bebeklerinin ismi belli oldu. 2017 yılında evlenen ve 2019 yılında ilk bebekleri olan Efehan’ı kucaklarına alan çifti şu sıralar tatlı bir heyecan sarmış durumda. Çift ikinci bebekleri için gün sayarken magazin basında yer alan habere göre ünlü isimler dünyaya gelecek bebeklerinin ismini belirlediler. 9 aylık hamile olan ve ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Almeda Abazi ve eşinin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflar takipçiler ve magazin basını tarafından gündeme taşındı. İşte çiftin dünyaya gelecek bebeklerine verecekleri isim ve haberin detayları

İkinci Kez Anne Oluyor

Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi 2017 yılında dünya evine girmiş ve ilk bebekleri olan Efehan’ı da 2019 yılında kucaklarına almışlardı. İlk kez anne olma heyecanını yaşayan Almeda Abazi bugünlerde ikinci kez annelik heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. Sayılı günler sonra ikinci bebeklerini kucağına alacak Almeda Abazi ikinci kez annelik heyecanı yaşayacak. Dünyaya gelecek olan ve cinsiyetinin kız olduğunu daha önce açıkladıkları bebeklerin ismi ise belirlendi. Çift dünyaya gelecek bebeklerinin ismini Alina olarak belirlerken iki isminde oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Yetememekten Korkuyorum

İkinci kez anne olacak olan ve 28 yalında olan güzel isim Almeda Abazi daha önce yaptığı bir açıklamada iki bebek arasında kalmaktan ve onlara yetememekten korktuğunu dile getirmişti. Ünlü isim yaptığı açıklamada “sanırım bunu bütün anneler yaşıyormuş. Hatta bu yüzden Efe’yi şımartmaya başladım, istemeden. Suçluluk duygusu mu diyeyim, ne diyeyim bilemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. İkinci kez baba olma heyecanını yaşamaya başlayan yakışıklı oyuncu Tolgahan sayışman’da daha önce yaptığı bir açıklamada doğacak çocuklarının ismi ile alakalı olarak “eğer oğlumuz olursa onun da adında Han ismi olacak. Kız olursa Almeda karar verecek, muhtemelen Arnavut ismi olur” ifadelerini kullanmıştı. Biz de şimdiden dünyaya gelecek bebeğe sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyor anne ve babasını da tebrik ediyoruz.

04-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar