Tolgahan Sayışman yapımcı olarak Limit dizisi için kolları sıvadı!

Tolgahan Sayışman yapımcı olarak Limit dizisi için kolları sıvadı!
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman bu kez yapımcı olarak seyirciyle buluşacak. Tolgahan Sayışman yapımcı olarak Limit dizisi için kolları sıvadı! İşte o projenin detayları…

Ekranların sevilen yüzlerinden Tolgahan Sayışman bu kez ekran arkasından seyirciyle buluşacak. Tolgahan Sayışman Limit dizisiyle geliyor. Yapımcılığını üstlendiği dizide Tolgahan Sayışman'ın genç oyunculara yer vereceği öğrenildi. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Tolgahan Sayışman kurduğu yapım şirketinde ilk projesine hazırlanıyor.

Tolgahan Sayışman'dan yeni proje: Limit

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman Han Medya Yapım adında bir şirket kurmuştu. Han Medya Yapım tarafından projelendirilen ilk yapım ise Limit oldu. Tolgahan Sayışman'ın yapımcılığını üstlendiği Limit dizisinin çekimleri Denizli'de yapılacak. Sayışman, Limit adı verilen projede ekran arkasında olacak. Genç yeteneklere fırsat tanıyacağı öğrenilen Sayışman, Limit projesi için kolları sıvadı. Henüz hazırlık aşamasında olan Limit dizisi merakla beklenirken, yeni projelerin de müjdesi verildi.

Tolgahan Sayışman yapım şirketi kurdu

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman Han Medya Yapım bünyesinde birçok proje için çalışmaya başladı. İlk proje olarak Limit dizisinin hazırlıkları başladı. Yeni dizi Limit kadrosu ve konusu belli olmadı. Fakat Sayışman'ın Limit'te genç yeteneklere fırsat verdiği öğrenildi. Almeda Abazi ile evli olan Tolgahan Sayışman birçok dizi ve filmde başrol oyuncusu olarak yer alıyordu. Efehan adını verdiği bir oğlu olan Tolgahan Sayışman yapımcılığa başladı. Kurduğu yapım şirketi ile sektöre giriş yapan Tolgahan Sayışman'ın projeleri ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Sayışman ve ekibi ilk olarak Limit dizisi ile seyirci karşına çıkacak.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981'de İstanbul'da doğdu. Model ve oyuncu olarak sektörde birçok projede yer alan Tolgahan Sayışman 2017 yılında Almeda Abazi ile evlendi. Ünlü çiftin Efehan adını verdikleri bir erkek çocukları var. Almeda Abazi ise ikinci bebeklerine hamile. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti bekledikleri bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu duyurmuştu. Kızlarına da Alina adını vermeyi planlayan çift en son Uludağ'a kış tatiline gitmişti. Tolgahan Sayışman kurduğu yapım şirketinde yapımcı yönüyle yeni projelere hazırlanıyor.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar