Kırmızı Oda’nın Nazlı’sı Pınar Deniz’den Çarpıcı Açıklama

Kırmızı Oda’nın Nazlı’sı Pınar Deniz’den Çarpıcı Açıklama
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda Dizisinin başarılı konuk oyuncularından Nazlı karakterine hayat veren Pınar Deniz dizi hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.

Şu sıralar televizyonlarda yayınlanan en popüler dizilerden biri Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda. Dizi o kadar çok sevildi ki Cuma akşamlarına adeta ambargo koydu ve reytinglerde ilk sıralarda yer almaya başladı. Dizi başladığı günden itibaren özellikle aldığı konuk oyuncularıyla seyircide daha bir heyecan uyandırdı ve hikayeleriyle de reytinglerde ilk sıralarda yer aldı. Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç ve Gülçin Kültür Şahin’in yer aldığı dizi bölümlük oyuncularla da oldukça üst düzey bir kadroya sahip. Dizi son bölümlerde Pınar Deniz, Erkan Petekkaya ve Aslıhan Gürbüz gibi konuk oyuncularla ekranlara geliyor. Dizinin hikayelerinden birinde yer alan ve Nazlı karakteriyle seyirci karşısına çıkan genç ve başarılı oyuncu Pınar Deniz bir dergiye verdiği röportajda Kırmızı Oda ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Oldukça çarpıcı ifadelerin yer aldığı Pınar deniz’in sözleri bir anda sosyal medya ve magazin basınında geniş yer buldu.

Pınar deniz’den Kırmızı Oda Hakkında Çarpıcı İfadeler

Tv 8 ekranlarında her Cuma akşamı ekrana gelen ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Kırmızı Oda Dizisinde rol alan ve Nazlı karakterine hayat veren Pınar Deniz bir dergiye konuştu ve dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pınar Deniz’in ifadeleri magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu. Dizide evli olduğu eşi ile sorunlar yaşayan ve boşanma noktasına gelen ancak eşinden ayrılmak istemeyen ve onun her dediğini yapan birini canlandıran Pınar Deniz dizi hakkında “  projeyi çok değerli ve öretici buluyorum” ifadelerini kullandı. Pınar Deniz ayrıca diziyle ilgili çok şaşırtıcı cümleler kullandı.

Nasıl İyileşeceğimizi Gösteriyor

Pınar Deniz bir dergiye verdiği röportajda dizi ile ilgili özel ve çarpıcı ifadeler kullandı. Pınar Deniz “şifalandırmak üzerine yola çıkan bir dizi ve bence hem sektörde hem de ülkede çok ihtiyacınız olan bir açığı kapatıyor. Düşünsenize; hepimizin başına gelen türlü travmaları sana gösteriyor, yaşatıyor ve nasıl iyileşebileceğimiz konusunda sana yol gösteriyor. Çok değerli ve öğretici buluyorum projeyi” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler magazin basınında geniş yer buldu.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar