Payitaht Abdülhamid final mi yapıyor?

Payitaht Abdülhamid final mi yapıyor?
Ekranların uzun soluklu dizilerinde Payitaht Abdülhamid hakkında final iddiası gündeme geldi. Reyting rekortmeni dizi Payitaht Abdülhamid final mi yapıyor?

Dönem dizisi olan Payitaht Abdülhamid uzun soluklu dizilerden biri. Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemini anlatan dizi Cuma akşamları TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Payitaht Abdülhamid 141. Bölüm bu akşam ekrana gelecek. Reyting rekortmeni sevilen dizinin final yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Payitaht Abdülhamid 5. Sezonuyla ekrana geliyordu. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Payitaht Abdülhamid bu sezon sonunda final yapacak.

Payitaht Abdülhamid ne zaman final yapacak?

TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid başarılı dönem dizilerinden biri olarak ekrana gelmeye devam ediyor. Bülent İnal'ın Abdülhamid rolüyle ekrana geldiği dizide birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Vildan Atasever, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Altan Erkekli, Hakan Boyav gibi usta oyuncular Payitaht Abdülhamid kadrosunda. Sultan Abdülhamid Han'ın hayatını ve Payitaht'taki entrikaları ekrana taşıyan dizi ilgiyle izleniyor. Reyting  oranları ile 5 sezon başarılı bir şekilde devam eden Payitaht Abdülhamid için final tarihi yaklaşıyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin 155. Bölümde final yapacağı iddia ediliyor.

Payitaht Abdülhamid ekrana veda ediyor!

Es Film tarafından TRT için hazırlanan Payitaht Abdülhamid dizisi senaryosu, oyuncuları, dekor ve kostümleriyle beğeni toplamıştı. Dizi dünyasının uzun soluklu yapımlarından olan Payitaht Abdülhamid'de artık sona yaklaşılıyor. Bir tarihi karakter olan Abdülhamid Han'a odaklanan dizi zaman zaman güncele dönük senaryolarla da gündeme gelmişti. Payitaht Abdülhamid TRT 1'de Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başarmıştı. Konusu ile dikkat çeken Payitaht Abdülhamid dizisi reytinglerle yüz güldürmeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemini ekrana taşıyan dizi için son yaklaşıyor. İddiaya göre Payitaht Abdülhamid bu sezon sonunda ekrana veda edecek.

Payitaht Abdülhamid dizisinin 155. Bölümde final yapacağı planlanıyor. Final kararının alınmasında TRT1'de yeni başlayan dizilerin olması ve Payitaht Abdülhamid'in son günlerde düşen reyting oranları gösteriliyor. Bülent İnal, Altan Erkekli, Vildan Atasever, Sedef Avcı, Gürkan Uygun gibi başarılı isimleri bir araya getiren Payitaht Abdülhamid uzun soluklu dizi olarak ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar