Tolgahan Sayışman’ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

Tolgahan Sayışman’ın Yeni Dizisi Belli Oldu!
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon Dizisinin başarılı oyuncusu Tolgahan Sayışman dizi bitmeden yeni projesini buldu. İşte Tolgahan sayışman’ın yeni projesi!

Televizyonlar ve yapım şirketleri artık yeni yayın dönemi için son aya girdi. Bu son ayı iyi değerlendirerek ve eksikliklerini gidererek yeni yayın dönemine tam olarak hazır halde girmek ve rakiplerinin önünde olmak istiyorlar. Reytinglerin bu yıl yine kıran kırana geçeceğini ve hiç bir yapımın yerinin garantisi olmadığını bilen kanallar ve yapım şirketleri hazırlıklarını bu doğrultuda yapıyorlar. Tims&B Yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları süren ve sezonun iddialı yapımları arasında adı geçen Şeref Sözü dizisinde pek çok oyuncunun adı başrol olarak geçmişti. Bu isimler arasında Çağatay Ulusoy, Alperen Duymaz ve Ulaş Tepe Astepe ön plana çıkan isimlerdi. Yapım şirketi uzun arayışlardan sonra sonunda başrol oyuncusunu buldu. Yeni yayın döneminde Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Şeref Sözü Dizisinin başrolü olarak halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon adlı dizinin başarılı oyuncusu Tolgahan Sayışman ile anlaşıldığı açıklandı. İşte detaylar!

Şampiyon’dan Şeref Sözü’ne!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ancak reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı yakalayamayan Şampiyon Dizisinin başarılı başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman dizi henüz final yapmadan yeni projesini buldu. Tims&B Yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları süren Şeref Sözü adlı yapımda başrol için açıklanan Tolgahan Sayışman Şampiyon biter bitmez yeni dizisinin setine gidecek. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu ve Eda Tezcan’ın senaryosunu kaleme aldığı Şeref Sözü için hummalı bir hazırlık dönemi yaşanıyor. Şeref Sözü yeni yayın döneminde Show Tv’de ekrana gelecek.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu 2002 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. Bir dönem mankenlik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. 2006 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Tolgahan Sayışman’ın rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Şampiyon

-          Bir Umut Yeter

-          Siyah İnci

-          Eski Sevgili

-          Asla Vazgeçmem

-          Mazlum Kuzey

-          Sürgün

-          Lale Devri

-          Aşk Geliyorum Demez

-          Aşk Tutulması

-          Elveda Rumeli

-          Dicle

26-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar