Tövbeler Olsun 17. Bölüm İzle!

Tövbeler Olsun 17. Bölüm İzle!
Tövbeler Olsun 17. Bölüm İzle; 13 Aralık Pazar akşamı 17. Bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun’un 17. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tövbeler Olsun 17. Bölüm İzle; Başrollerinde Güven Kıraç, Erkan can, İpek Tuzcuoğlu, Sercan Badur ve Naz çağla Irmak’ın rol aldığı Tövbeler Olsun bu akşam 17. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve TRT 1’in komedi dizilerinden biri olan Tövbeler Olsun ortalama bir reytingle ekran yolculuğuna devam ediyor. İşadamı Namzet ve yakın çevresinin hikayesini ele alan dizide pinti bir adam olan namzet’in değişmeye ve çevresindekilerden helallik aşmaya başlamasının hikayesini anlatan Tövbeler Olsun bu akşam 17. Bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Pazar akşamları eğlenceli bir dizi izlemek isteyenler için iyi bir alternatif olan Tövbeler Olsun TRT 1 ekranlarında!

TÖVBELER OLSUN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan Tövbeler Olsun’un yayınlanan son bölümünde Namzet’in sahibi olduğu Horanta Holding’e el konulmuştur. Ancak Namzet bu durum karşısında kolay kolay pes etmeyecektir. Horanta Holding yeni genel müdürü Eda Güneş ise şirketle ilgili çalışmalar yapmaya başlamıştır. Horanta Holding’e el konuşmasıyla ilgili Namzet Osman’ı suçlamaktadır ve bu sebeple Namzet ve Osman büyük bir kavgaya tutuşurlar.

Tövbeler Olsun 17. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1’in eğlenceli dizisi Tövbeler olsun bu akşam 17. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Namzet Holdingi tekrar alabilmek için planlar yaparken Osman’a karşı olan öfkesinde ise azalma olmamıştır. Bu arada holdinge el konulduğunu Aylin’den öğrenen Latife soluğu Namzet’in yanında alır. Nazmiye ise holdingin başına gelenlerden dolayı Anıl’ı sorumlu tutmaktadır. Bu arada holdingi elinden giden Namzet yeni bir iş kurmak için Osman’ın yaşadığı mahallede araştırmalara başlar. Bu durum Osman ve Namzet’i bir kez daha karşı karşıya getirecek ve ikili arasındaki ipler bir kez daha gerilecektir. Bu arada Nazmiye Namzet’e yardım edebilmek için Eda ve Anıl’ı konuşturmaya karar verir ve bunun için Ertan’la işbirliği yapar. Fakat Ertan işlerin daha fazla karışmasından başka bir şey yapamaz. Tövbeler Olsun bu akşam 17. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

13-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar