Tövbeler Olsun 12. Bölüm İzle!

Tövbeler Olsun 12. Bölüm İzle!
Tövbeler Olsun 12. Bölüm İzle; 8 Kasım Pazar akşamı 12. Bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun’un 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tövbeler Olsun 12. Bölüm İzle; Başrollerinde Güven Kıraç, Erkan can, İpek Tuzcuoğlu ve Çiçek Dillgil’in rol aldığı Tövbeler Olsun bu akşam 12. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren seyircinin keyifle takip ettiği dizilerden biri olan ve cimri bir adamın başına gelenlerden sonra etrafındaki insanlardan helallik almaya çalışmasını, kalbini kırdıklarından af dilemesini anlatan dizi son bölümlerde ilk başladığı günlerdeki reytinginden uzak olsa da seyirci için iyi bir alternatif olma özelliğini koruyor. Pazar akşamlarının ailecek izlenebilecek dizilerinden biri olan Tövbeler Olsun bu akşam 12. Bölümüyle ekranlara geliyor.

TÖVBELER OLSUN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Tövbeler Olsun cimri bir iş adamının kalbini kırdığı ve helallik almaya çalıştığı insanlardan af dilemesini ve bu sırada ailesi ve etrafında gelişen olayları anlatıyor. Son bölümde Namzet ve ortağı yakın arkadaşı Osman bu sefer ortak çalışmaya karar vermişlerdir. Daha önceden kalbini kırdıkları bir kişiden af dilemeye çalışmaktadırlar. Ancak bu sefer ikilinin işi tahmin ettiklerinden daha zor olacaktır. Öbür taraftan Buğra Nazmiye’nin aşık olduğu Anıl’ı daha yakından tanımak için Ertan’la işbirliği yapmaya başlamıştır.

Tövbeler Olsun 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve eğlenceli dizisi Tövbeler Olsun bu akşam 12. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu bölümünde başı bir türlü dertten kurtulmayan Namzet’i yine büyük bir sınav beklemektedir. Namzet daha önceden ağırlığınca altın yüzünden şişmanlattığı Fidan’dan helallik dileme peşindedir. Fakat bu hiçte tahmin ettiği gibi olmayacaktır. Fidan’ın durumuna üzülen Latife, Hülya ve Neşe’yi de yanına alarak Fidan’ı hummalı bir zayıflatmaya çalışma çabasına girerler. Bu arada Anıl ve Nazmiye’nin ilişkileri ise giderek ciddileşmektedir. Öte yandan Osman’ın Sena ve Buğra’nın sevgili olduğunu söylemesi Aylin’e büyük bir şok yaşatacaktır. Bu arada Fidan tarafından affedilmeyen Namzet’i başka bir sürpriz beklemektedir. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı ve her an daha da heyecanlı hale gelen Tövbeler Olsun’un yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

08-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar