Tövbeler Olsun 13. Bölüm İzle!

Tövbeler Olsun 13. Bölüm İzle!
Tövbeler Olsun 13. Bölüm İzle; 15 Kasım Pazar akşamı 13. Yeni bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun’un yayınlanacak 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tövbeler Olsun 13. Bölüm İzle; Başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun rol aldığı ve bu sezon başlayan dizilerden biri olan aile komedi dizisi Tövbeler Olsun’un yayınlanacak 13. Yeni bölümü saat 22.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Başladığı günden beri belli bir seyirci kitlesi edinmeyi başaran ancak reytinglerde çok üst sıralarda yer alamayan Tövbeler Olsun ekran yolculuğuna devam ediyor. Pinti bir işadamının hayatını sorgulaması ve yaptı yanlışları düzeltmek için her şeye yeniden başlamasını ele alan dizi her bölüm seyircisine heyecanlı ve eğlenceli anlar yaşatıyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümü bu akşam saat 22.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

 

TÖVBELER OLSUN YAYINLAN SON BÖLÜMÜ TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1’in aile komedi dizisi Tövbeler Olsun her bölüm yeni bir hikaye ve Namzet ile Osman’ın yeni maceralarını ekranlara taşıyor. Yayınlanan son bölümde Namzet ve Osman birlikte helallik almak için Fidan’ın kapısına gitmişlerdir. Ancak Fidan’dan helallik almak ve kendilerini affettirmek o kadar kolay olmayacaktır. Fidan’ın ağırlığınca altın vereceğini söyleyen Namzet ve Osman bu durum karşısında neler yapacaktır. Öbür taraftan Buğra Nazmiye’ye aşık olan Anıl’ı araştırmaya başlamıştır. Bunun sonucu nerelere varacaktır?

Tövbeler Olsun 13. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1’in sevilen eğlenceli dizisi Tövbeler Olsun bu akşam 13. Yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Saat 22.00’da ekrana gelecek dizinin yayınlanacak 13. Bölümünde Namzet’in başı büyük bir derttedir. Kayseri’den gelen enişte’den helallik almak için çalışan namzet bu sınavında başarılı olacak mıdır? Namzet’in yıllar önce yaptıkları sebebiyle hem işini hem de evini kaybeden Öpücük enişte İstanbul’da kalmaya kararlıdır. Namzet yüzünden hayatı perişan olan öpücük enişte ile Namzet arasındaki helallik alma mücadelesi nasıl sonuçlanacaktır? Öbür taraftan Aylin ile arası bozuk olan Buğra kendini affettirmek için her yolu denemektedir. Tüm yaşananlardan habersiz olan Osman ise Namzet’e Sena ve Buğra’nın sevgili olduğunu haber verince ortalık iyice karışacaktır. Osman yaşadıklarından dolayı Namzet’e yardımcı olabilecek midir, Buğra’nın Sena’ya aşık olduğunu düşünen Namzet gerçeği öğrenince ne yapacaktır, öpücük enişte ile helallik alma mücadelesi nasıl sonuçlanacaktır? Tüm bunların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekranlara gelecek olan Tövbeler olsun dizisinin 13. Bölümünde yanıt buluyor.

15-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar