Tövbeler olsun 3. Bölüm İzle!

Tövbeler olsun 3. Bölüm İzle!
Tövbeler olsun 3. Bölüm İzle; TRT 1 ekranlarında yeni başlayan ve aile komedisi türünde olan yeni Dizi Tövbeler Olsun bu akşam 3. Yeni Bölümüyle ekranlara geliyor. İşte detaylar!

Tövbeler olsun 3. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı ve TRT 1 ekranlarında yeni sezon dizilerinden olan komedi dizisi Tövbeler Olsun 23 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. TRT 1’in yeni sezonunun ilk dizisi olan ve başladığı günden itibaren seyirci tarafından sevilen dizi her bölüm üzerine koyarak ilerliyor. Pinti bir mücevher imalatçısının pintilikten cömertliğe geçen hikayesinin ele alındığı dizide Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta ile ezeli düşmanı ve ebedi dostu Osman’ın arasında geçen hikayeyi temel alsa da zaman zaman Namzet Horanta’nın ailesi ve Osman’ın ailesinin hikayeleri de diziye heyecan ve merak katıyor. Dizinin 3. Bölümü saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

Tövbeler Olsun Son Bölüm Tek Parça İzle!

TRT 1’de yeni başlayan dizi Tövbeler olsun aile komedisi türünde bir dizi. Dizinin son bölümünde Namzet Horanta geçirdiği büyük kaza sonrası hayatını yeniden gözden geçirmeye karar vermiştir. Namzet Horanta ezeli düşmanı Osman’dan helallik istese de ve ondan af dilese de bekledi karşılığı göremez. Ancak Namzet Horanta vazgeçmeyecek ve hayat boyunca kalbini kırdığı herkesten özür dileyecek ve kendisini affetmelerini sağlayacaktır. Bunun için elinden geleni yapar ve bu konuda kendisine en büyük desteği kızı Nazmiye verir. Dizinin yeni bölümünde ise heyecan fırtınası bir kademe daha yükselecektir.

Tövbeler Olsun 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Namzet Horanta geçirdiği kaza sonrası hayatında ciddi değişiklikler yapmaya karar vermiştir. Önceden yaşadığı hayattan kurtulmak için adımlar atarken karşısına hiç beklemediği sorunlar çıkar. Namzet Horanta kızı Nazmiye’nin yardımıyla zor olsa da Gül’den helallik almayı başarır. Bu sefer sırada gelini Cemre’nin babası Remzi vardır. Namzet Horanta yıllar önce kalbini kırdığı Remzi’den de helallik almak istemektedir. Ancak bunu başarabilecek midir? Öbür taraftan ile Latife ve Cemre şirketi ele geçirmesinden korktukları Nazmiye’ye karşı atağa geçerler. Öbür taraftan Osman ve Namzet ailelerinin iki seven çifti Aylin ile Buğra aşklarında yeni bir imtihanla karşı karşıdadırlar. Yine Namzet’in en büyük rakibi Osman’ın Namzet’i atlatarak Fuat Bey’le görüşme çabaları dizinin 3. Bölümüne damga vuracak olaylardan. Dizinin 3. Bölümündeki bu ve daha fazla sorunun cevabını bulmak için Tövbeler Olsun 3. Bölümünü tek parça ve ful olarak canlitv.com adresinden takip edebilirsiniz.

23-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar