Tövbeler Olsun 6. Bölüm İzle!

Tövbeler Olsun 6. Bölüm İzle!
Tövbeler Olsun 6. Bölüm İzle; 13 Eylül Cumartesi 6. Bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun Dizisinin 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tövbeler Olsun 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu ve Çiçek Dilligil’in rol aldığı Tövbeler Olsun dizisi 13 Eylül Cumartesi saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Bu sezon başında başlayan ve pinti bir adamın hayatını değiştirmeye ve artık daha iyi biri olmaya çalışmasının hikayesinin anlatıldığı Tövbeler Olsun TRT 1’in sevilen yapımları arasına girmeyi şimdiden başarmış durumda. Daha önceki yıllarında yaptığı hataları telafi etmeye çalışan Namzet’in çabası karşısında çevresindekiler de farklı tepkiler vermeye başlarlar. Özellikle Namzet’in en büyük rakibi ve aynı zamanda arkadaşı Osman ise bu durum karşısında şaşırmıştır.

TÖVBELER OLSUN SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

Namzet yeni hayatının adımlarını bir bir atarken en büyük rakibi ve arkadaşı Osman’ı ikna etmek için elinden geleni yapar. Namzet Osman’a ortaklık teklif ederken bir anda ortalık karışır. Osman Namzet’in samimi olup olmadığını bilmemektedir ancak yine de Fuat Bey ile olan anlaşmasını bozar ve Namzet’in teklifini kabul eder. Bu durum Horanta ve Necipli aileleri arasında şok etkisi yaratır. Buğra ise sevdiği kız olan Aylin’e kendini affettirmek için elinden geleni yapmaktadır.

Tövbeler Olsun 6. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Namzet Horanta’nın ortaklık teklifini kabul eden Osman Necipli yeni bir başlangıç yapmakta olduklarının farkındadır. Ancak yine de Namzet’e karşı tedbirli davranmaktadır. Namzet her şeye rağmen eski dostu yeni ortağına karşı ters bir hareket yapacak mıdır? Yoksa ikili artık dostluklarının keyfini mi sürecektir? Buğra ve Aylin arasında yaşananlar bu sefer Latife ve Hülya’yı karşı karşıya getirecektir. Peki Buğra ve Aylin aşkı tüm bunlardan nasıl etkilenecektir? Aylin her şeye rağmen Buğra’yı affedebilecek midir? Cemre ise Nazmiye’nin sakladığı büyük sırrın peşine düşmüştür. Peki Cemre bu sırrı öğrenebilecek midir? Namzet Mazmiye’nin sakladığı sırrı öğrenecek midir? Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek olan Tövbeler Olsun dizisinin 6. Bölümünde yanıt buluyor.

Tövbeler Olsun dizisinin 6. Bölümünü canlı seyretmek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

13-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar