Tövbeler Olsun 7. Bölüm İzle!

Tövbeler Olsun 7. Bölüm İzle!
Tövbeler Olsun 7. Bölüm İzle; 20 Eylül Pazar 7. Bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun’un 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tövbeler Olsun 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun yer aldığı Tövbeler Olsun 20 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Bu sezon TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan aile komedisi Tövbeler Olsun şimdiden seyirciden belli bir kitleyi yanına çekmiş durumda. Pazar akşamlarının alternatif dizisi olan ve eğlenceli hikayesiyle seyirciyi etkileyen Tövbeler Olsun’da iki eski ama kadim dostun birbiriyle rekabeti ve bu rekabetin sonunda aralarında yaşanan olaylar ekrana taşınıyor. Namzet’in geçirdiği kazanın ardından hayatını baştan sona değiştirmek istemesiyle başlayan hikayede her geçen bölüm hikaye daha bir heyecanlı hale geliyor.

Tövbeler Olsun Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan eğlenceli dizi Tövbeler Olsun her hafta ekranlarda seyirciye neşeli ve keyifli dakikalar yaşatıyor. Namzet ve Osman’ın yeniden ortak olmasıyla aralarında yeni bir sayfa açılmıştır. Osman bu durum karşısında temkinli olsa da Namzet bu sefer eski dostu ve yeni ortağına karşı daha dikkatli olmaya çalışmaktadır. Öbür taraftan Buğra ve Aylin’in aşkı bu sefer iki ailede anneleri karşı karşıya getirmiştir. Bu sırada Cemre Namzet’in eşi Nazmiye’nin sakladığı sırrı öğrenmeye çalışmaktadır.

Tövbeler Olsun 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Her bölüm daha derinlikli bir hikayeyle seyirci karşısına çıkan Tövbeler Olsun bu akşam 7. Bölümüyle ekranlara geliyor. Nazmiye’nin sakladığı sırrı öğrenmeyi başaran Namzet kızına karşı daha büyük bir güven duymaya başlamıştır. Cemre ise kayınvalidesi Nazmiye’ye karşı mahcuptur ve durumu toparlamaya çalışmaktadır. Öbür taraftan Ertan ve Sinan’ın şirketle ilgili söyledikleriyle Namzet ve Horanta Holding zor günler yaşamaya başlayacaklardır. Bu sırada Aylin’le arasını düzeltmeye çalışan Buğra Aylin’in babası Osman’ın gözüne girebilmek için canla başla çalışmaktadır. Bu sırada Osman Buğra’ya hayatının en zor sorusunu sorar. Dünyada en acı ve en tatlı olan şey nedir? Buğra bu soru karşısında kara kara düşünürken Osman kızı Aylin ile Buğra arasındaki ilişkiyi örenecek midir? Namzet düştüğü zor durumdan kurtulabilecek midir? Nazmiye Namzet’le arasını düzeltebilecek midir? Hülya ve Neşe arasındaki ilişkinin sırrı ne? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Tövbeler Olsun’da yanıt buluyor.

Tövbeler Olsun 7. Bölümü canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

20-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar