Trabzonspor - Krasnodar canlı izle

Trabzonspor - Krasnodar canlı izle
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 1 puanla üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, Krasnodar ile karşılaşacak. Trabzonspor - Krasnodar canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta maçında Cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediye ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini 4-1 mağlup etmişti. Bordo mavililer bu sonuçla birlikte 15 puanla ikinci sıraya kadar yükseldi. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de aldığı iyi sonuçları UEFA Avrupa Ligi'ne taşımak istiyor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda oynadığı iki maçın ardından 1 puanla üçüncü sırada yer aldı. Trabzonspor'un bu seferki rakibi Rus ekibi Krasnodar olacak. Trabzonspor, rakibini bu akşam saat 20:00'da Şenol Güneş Stadyumu'nda ağırlayacak. Trabzonspor ile Krasnodar arasında oynanacak maç nasıl canlı ve şifresiz olarak izlenir? Trabzonspor - Krasnodar maçı canlı izle.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor - Krasnodar maçı nasıl canlı izlenir?

Trabzonspor - Krasnodar maçı Türkiye'de beIN Sports HD 1 tarafından şifreli olarak ekranlara getirecek. Azerbaycan'da yayın yapan İdman TV ise bu önemli karşılaşmayı şifresiz olarak yayınlıyor. Üstelik İdman TV kanalını Türkiye'den izleyebilmek de mümkün. 

Öncelikle uydu alıcınızın ya da uydu alıcısna sahip televizyonunuzun kanal arama menüsüne giriş yapın. Daha sonra İdman TV'ye ait frekans bilgilerini girmeniz gerekiyor. Kanal arama menüsündeki "Frekans" kısmına 11168 değerini girmelisiniz. "Symbol Rate" kısmına girmeniz gereken değer ise 20400'dır. "Polarizasyon" seçeneğini ise Horizontal yani Yatay olarak işaretlemeniz gerekiyor. "Fec" kısmını ise 5/6 olarak ayarlayın. Televizyona erişimim yok ya da bu kadar ayarlamayı yapamam diyorsanız İdman TV kanalını sitemiz canlitv.com'da izleyebilirsiniz.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki kalan maçları

Trabzonspor, bu akşam saat 20:00'da başlayacak UEFA Avrupa Ligi 3. maçında Rus ekibi Krasnodar'ı Şenol Güneş Stadyumu'nda ağırlayacak. Trabzonspor, C Grubu'nda daha önce Getafe ve Basel ile karşı karşıya geldi. Getafe maçında 1-0 mağlup ayrılan Bordo mavililer, Basel ile 2-2 berabere kaldı. Krasnodar ise Getafe ve Basel ile karşılaştı ve iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Trabzonspor, Krasnodar maçının ardından sırasıyla Krasnodar, Basel ve Getafe ile karşılaşacak. Krasnodar maçı 7 Kasım tarihinde, Basel maçı 28 Kasım tarihinde ve Getafe maçı 12 Aralık tarihinde oynanacak.

24-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar