TRT 1 Dizisi Tutunamayanlar Nerede Çekiliyor? İşte Çekim Mekanları!

TRT 1 Dizisi Tutunamayanlar Nerede Çekiliyor? İşte Çekim Mekanları!
TRT 1 ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Tutunamayanlar Dizisi'ni seyirci heyecanla bekliyor. Peki dizinin çekim mekanları nereler? İşte cevabı!

TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek olan ve seyircinin de büyük bir merak ve heyecanla beklediği yeni komedei dizisi Tutunamayanlar sosyal medyada ve internette en çok arananlar arasında yer alıyor. Dizinin ne zaman başlayacağı, konusu, oyuncu kadrosu kadar çekim mekanları da arama konuları arasında yer alıyor. Seyircinin özellikle merak ettiği konuların başında ise Tutunamayanlar Dizisi’nin çekim mekanlarının neresi olduğu geliyor. Bizde canlitv.com olarak bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Tutunamayanlar’ın çekim mekanlarının nereler olduğuna dair bir araştırma yaptık. İşte sonuçlar!

Tutunamayanlar Nerede Çekiliyor?

Yeni başlayacak dizilerin beklide en çok merak edileni TRT 1 ekranlarında bu akşam yayınlanmaya başlayacak olan Tutunamayanlar dizisi. Dizi uzun zamandır seyircinin ve sosyal medya kullanıcılarının gündeminde. Absürd komedi tarzında ele alınan dizi aynı zamanda pek çok ünlü ismi de bir araya getirmiş durumda. Seyircinin şu sıralar en çok merak ettiği ise Tutunamayanlar Dizisi’nin çekim mekanları. Tutunamayanlar dizisi televizyonlarda yayınlanan pek çok dizi gibi İstanbul’u kendisine mekan olarak belirlemiş durumda. İstanbul’un hem tarihi, hem doğal güzelliklerinin yanında geniş imkanları da bunda büyük etken tabi. Tutunamayanlar dizisi de yoğun olarak İstanbul’un Beykoz ilçesini çekimlerinde kullanıyor. Çekimler Beykoz İlçesi’nin Gümüşsuyu Mahallesi’nde Taşocağı Sokağı’nda yapılıyor. Ayrıca Yine Beykoz’da Tekke Mevkii de dizinin mekanları arasında. Dizi burada Tekke Camii ve çevresini yoğun olarak kullanıyor. Ayrıca dizi yine Beykoz sahillerinde de çekimler yapıyor.

Tutunamayanlar Dizisi Genel Bilgi!

TRT 1 ekranlarında bu akşam yayınlanmaya başlayacak olan dizi absürd komedi tarzında ele alınıyor. Daha önce yine TRT’de örneklerini gördüğümüz Leyla ile Mecnun ve 7 Numara gibi dizilerin seyirci de karşılık bulması üzerine bu formatta bir diziye daha başlanmış durumda. Tutunamayanlar ayrıca ülkemizde ilk defa 60 dakika olarak çekilecek dizi olma özelliğini de gösteriyor. Eğer 60 dakika süresinde başarılı olursa bu diğer diziler içinde iyi bir örnek olacak gibi görünüyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça umut verici isimlerden oluşuyor.  Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız ve Asuman Dabak gibi pek çok başarılı oyuncuyu bünyesinde barındırıyor. Canlitv.com ekibi olarak ilk bölümüyle ekrana gelecek diziye reytingi bol bölümler diliyor ve başarılı olmasını umuyoruz.

07-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar