TRT 1’den İki Yeni Program Daha!

TRT 1’den İki Yeni Program Daha!
TRT 1 program ve dizilerin bir bir iptal olduğu bu günlerde iki yeni programı ekrana taşıyor. Hafta içi her gün ekrana gelecek iki programla seyirciyi ekranına çekmeye çalışıyor.

TRT 1 seyircisine sürprizler hazırlamaya devam ediyor. Kanal koronavirüs salgını sebebiyle ulusal olarak evde kalmanın vurgulandığı ve öneminin belirtildiği bu günlerde tüm kanallardaki diziler ve yapımların bir bir ara vermesi ve çekimleri durdurmasına karşın yeni program ve yeni yayın akışıyla seyirciyi kendi ekranına çekmeye ve kaliteli bir yayın yapmaya devam ediyor. Kamu kanalı olmanın verdiği sorumluluk ve duyarlılığı yerine getirmeye çalışan TRT 1 bu amaçla evde kalan seyircinin daha kaliteli vakit geçirmesi ve evde kaldığı süre boyunca sokağa çıkmaması için küçük sürprizlerle seyirciyi evde kalmaya iknaya çalışıyor. Son olarak nostalji kuşağı oluşturan ve özellikle sosyal medyada büyük beğeni toplayan kanal şimdi de iki yeni programı daha seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları!

Trt 1 Sorumlu Yayıncılık Yapıyor!

Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına aldığı bu günlerde insanlar salgından korunmak için yapılan çağrılara uyarak evde kalmaya çalışıyor. Evde kalan ve kendini karantinaya alan kişiler evde kaliteli vakit geçirmek için çeşitli aktiviteler yaparken televizyon kanalları da yayın akışlarında yaptıkları değişikliklerle seyirciyi kendi ekranlarına çekmeye çalışıyorlar. Kimi yerli sinemalara dönerken, kimi ilgi çeken dizileri yeniden yayın akışına koyuyor kimi de nostalji kuşakları oluşturuyor. Kamu yayıncılığı yapan TRT 1 de seyirciyi kendi ekranına çekmek için peş peşe ataklar yapıyor. Kanal son olarak iki programı yayın akışına koydu. Tam Zamanı ve Dert Ortağı adlı programlar kanalın gündüz kuşağında yer alıyor. Bugün itibariyle yayın akışında yer alan ve ilk bölümleri ekrana gelen programlar özellikle koronavirüs günleri için hazırlanmış durumda.

İki Yeni Program!

TRT 1 ekranlarında bugün itibari ile başlayan iki yeni program seyirciyle buluşmaya başladı. TRT ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttükleri uzaktan eğitim projesinden daha iyi faydalanmanın yollarının anlatılacağı ve sunuculuğunu Mürşid Ekmel Aybek’in üstlendiği Tam Zamanı hafta içi her gün 12.50’de ekrana gelirken, özellikle kadın izleyiciler için hazırlanan ve psikiyatrist Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kadın izleyicilerin sorularına yanıp verip çözümler arayacağı Dert Ortağı ise hafta içi her gün 13.15’te ekrana gelecek. Programlar evde kalan izleyiciler için kaliteli vakit geçirme temalı olarak hazırlanmış durumda.

13-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar