Bizim Hikaye bu hafta da nefes kesti.

Bizim Hikaye bu hafta da nefes kesti.
Her Perşembe akşamı ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin bu hafta 10. bölümü yayındaydı. Heyecan dolu anların yaşandığı dizide gerilim gittikçe tırmanırken yeni gelişmeler ise izleyiciyi iyice meraklandırdı.

16 Kasım Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında yerini alan Bizim Hikaye’nin 10.son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’ın başrolleri paylaştığı Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinin 11.bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

Bizim Hikaye'yi her çarşamba akşamı Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Son bölümde neler oldu?

11.bölüm tanıtım fragmanı merakla beklenirken Filiz'in öğrenmemesi gereken 3 sırrı önümüzdeki bölümde öğreneceğini görülüyor. Dün akşam yayınlanan 10. bölümde Filiz şok üstüne şok yaşadı. Filiz, önce Fikret’in gerçek babaları olamayacağı ihtimalini, ardından İsmet’in babasının farklı olduğunu son olarak da Barış’ın gerçek isminin Savaş olduğunu öğrenir.  

Dizide bu hafta ayrıca Cemil, Filiz’e Barış ile ilgili bildiği tüm gerçekleri anlatır, Barış’ı Filiz’in gözü önünde tutuklamaya çalışır. Tam Barış’ı hapse atacağı sırada delillerin ortadan kaybolmasıyla Cemil yine başa döner.

Şükran’ın boşanma kararıyla perişan olan Fikri, Şükran’ın kendisini kiminle aldattığını bulmaya çalışır. Kafasındaki soruların cevabını bir türlü bulamayınca çareyi Şeyma’ya dert yanmakta bulur. Şeyma ise Müjde’yle birlikte dışarı çıkabilmiş olmaktan dolayı çok mutludur. 

Babasının kendisini evlendirmeye çalışması ve köye göndermeye çalışmasıyla bunalıma giren Müjde; okula gitmek istemez, kendisini odaya kapatır. Rahmet, olanları kaldıramaz. Müjde’nin kapısına dayanır ve kavga ederler.  Her şeyin bittiğini söyleyen rahmet kapıyı vurup çıkar.

Müjde’nin babası Haşim, Müjde’nin sosyal medya paylaşımlarını görünce deliye döner. Kızından özür dileme bahanesiyle eve gelip anne kıza silah çeker. Müjde’nin ağır sözleri karşısında kalbi sıkışır ve yere yığılır.

Cemil, Barış ile ilgili yaptığı araştırmalar sonucunda Barış’ın annesine ulaşmayı başarır ve Barış’ın yaşadığı yeri annesine söyler.  Çocuklar ve Filiz hep beraber Barış’ın evinde yemek yerken sürpriz biri kapıyı çalar. Gelen Barış’ın annesidir.

 

17-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar