TRT Dijital'in İlk Dizisi Belli Oldu

TRT Dijital'in İlk Dizisi Belli Oldu
Eylül ayında deneme yayınlara başlayacak ve Ekim başında da yayına geçecek olan TRT Dijital’in ilk dizisini Gold Film hazırlayacak.

Dijital yayıncılık her geçen gün televizyonlara rakip olmaya başladı. Birbirinden farklı yüzlerce ve hatta binlerce içeriği barındıran platformlar seyirciye istediği zaman istediği yerden istediği yayını seyretme imkanı vermesi sebebiyle her geçen gün daha da yayınlaşıyor. Türkiye pazarında birçok dijital yayın platformu bulunuyor ve bunlara yakında yenileri eklenecek. TRT’de yakında TRT Dijital’lle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İçeriğinde birbirinden değişik yapımların olacağı platformda daha çok TRT yapımları yer alacak. Ancak yine de TRT Dijital orijinal içerikler de yayınlayacak. Daha çok dış alım olarak yayınlanacak bu içerikler dizilerden belgesele kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. TRT Dijital için içerik üretecek yapım şirketlerinden biri Gold Film oldu. Eylül ayında tanıtımları yayınlanmaya başlayacak olan ve Ekim ayında yayına başlayacak olan TRT Dijital için Gold Film Ben Ölmeden Önce adlı diziyi hazırlayacak ve yapım şirketi dizinin hazırlıklarına başladı.

TRT Dijital İçin İlk Dizi

Gold Film bu günlerde peş peşe yeni projeler duyurarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaz sezonu için bir dizi hazırlayan şirket aynı zamanda yeni yayın dönemi içinde Devlerin Aşkı adlı sinema filmini dizi olarak uyarlıyor. Yapım şirketi ayrıca Ekim ayında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital içinde içerik üretecek. TRT Dijital için Ben Ölmeden Önce adlı 8 bölümlük bir dizi hazırlayacak olan Gold Film bunun için hazırlıklara başladı. Yayın hayatına yeni girecek TRT Dijital piyasaya hızlı girmek ve bu piyasada yer alabilmek için yoğun çalışmalar yapıyor. Gold Film tarafından hazırlanacak Ben Ölmeden Önce TRT Dijital’in en iddialı yapımları arasında yer alacak.

Ben Ölmeden Önce Konusu Ne?

TRT Dijital için Gold Film tarafından hazırlıkları başlayan ve Ekim ayında seyirciyle buluşması beklenen Ben Ölmeden Önce 8 bölümden oluşuyor. 45 dakikadan oluşacak dizi Ahmet Sönmez tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda da yine Ahmet Sönmez’in oturduğu Ben Ölmeden Önce’nin hazırlıkları devam ediyor. Şu sıralar daha çok cast çalışması yapılan dizinin konusu ise bölümlük hikayelerden oluşacak. 8 bölümden oluşacak dizinin her bölümünde bir karakterin hikayesi anlatılacak. Dizi öleceği zamanı bilen karakterin o ana kadar yaşayacağı etkileyici ve çarpıcı hikayeyi konu alacak.

09-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar