Devlerin Aşkı Filmi Dizi Oluyor

Devlerin Aşkı Filmi Dizi Oluyor
1976 yılı yapımı olan ve usta yönetmen Osman Faruk Seden tarafından çekilen Devlerin Aşkı televizyona uyarlanıyor. Dizi Gold Film tarafından hazırlanacak.

Dizi sektöründe orijinal içerikler, yabancı dizilerden uyarlamalar derken şimdi de Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinin diziye uyarlanması devri başlıyor. Yapım şirketleri Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerini dizi olarak uyarlamak için masaya yatırmış durumda. Bu filmlerden biri de Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ı buluşturan Devlerin Aşkı filmi. 1976 yılında çekilen ve Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasına giren ve bugün dahi hayranlıkla seyredilen film Gold Film tarafından dizi olarak uyarlanacak. Çalışmaların başladığı Devlerin Aşkı filmi için Gold Film’in sahibi Faruk Turgut filmin haklarını sahiplerinden satın aldı. Yayınlandığı dönemde sinemaların dolup taştığı ve gişe hasılatı kırılan filmin yeni yayın dönemine yetiştirilmesine çalışılıyor.

Devlerin Aşkı’nın Hakları Satın Alındı

1976 yılında Osman Faruk Seden tarafından çekilen ve senarist Bülent Oran tarafından kaleme alınan Devlerin Aşkı filmi 46 yıl sonra yeni formatıyla seyirciyle buluşacak. Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren film yıllar sonra dizi olarak televizyona uyarlanacak. Bülent Oran’ın mirasçılarından alınan filmin hakları artık Gold Filmde ve Gold Film şimdiden filmi diziye uyarlamak için çalışmalara başlamış durumda. Öncelikle hikayeyi diziye uygun hale getirmek için çalışan yapım şirketinin yakında cast çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. Devlerin Aşkı Filminde ünlü oyuncular Kadir İnanır ve Türkan Şoray başrolde yer almıştı.

Devlerin Aşkı Hikayesi

1976 yılı yapımı Devlerin Aşkı’nda çok zengin bir kişi olan Süreyya Seden (Savaş Başar) düşmanları tarafından suikasta uğrar. Süreyya Seden suikast sonucu denize düşer ve bu sırada oradan geçmekte olan Tarık (Kadir İnanır) denize atlayarak Süreyya Seden’i kurtarır. Daha sonra ikili arasında sıkı bir dostluk ve ortaklık başlar. Tarık’ında katkılarıyla Süreyya Seden’in şirketleri her geçen gün daha da büyür. Ancak bu dostluk ve ortaklık bir süre sonra bozulacaktır. Süreyya Seden’in büyük aşkı Türkan (Türkan Şoray) gelmiştir ve Türkan aynı zamanda Tarık’ın da geçmişinde olan ve unutamadığı büyük aşkıdır. Süreyya ve Tarık’ın arasındaki ortaklığın bozulmasına sebep olan Türkan hem Tarık hem de Süreyya tarafından delicesine ve ölürcesine sevilmektedir. Filmin sonunda iki büyük dost ve güçlü insan Türkan için karşı karşıya gelecektir.

09-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar