TRT Spor yorumcusu Niğdelioğlu'nun yorumu programı bitirdi

TRT Spor yorumcusu Niğdelioğlu'nun yorumu programı bitirdi
TRT Spor yorumcusu Ferudun Niğdelioğlu, geçtiğimiz aylarda Galatasaray ile ilgili ilginç ifadeler kullanmıştı. Bu ifadeler TRT Spor'da yayınlanan programın bitmesine sebep oldu.

Geçtiğimiz aylarda Ferudun Niğdelioğlu, Galatasaray hakkında çok şaşırtıcı ifadeler kullanmıştı. Yaklaşık 1 yıldır TRT Spor'dan naklen yayınlanan bir Ferudun Niğdelioğlu'nun sarf ettiği sözler nedeniyle kanal yönetimi söz konusu programı yayından kaldırdı.

Ferudun Niğdelioğlu'nun kanaldaki görevine son verildi

Ferudun Niğdelioğlu'nun TRT Spor ekranlarında Galatasaray ile ilgili yaptığı yorumla hala konuşulmaya devam ediyor. Ferudun Niğdelioğlu'nun ifadelerinin ardından Fatih Terim, TRT Spor muhabirlerinin Florya Metin Oktay Tesisleri'ne olan akreditasyonunu iptal etti. Ferudun Niğdelioğlu, kanaldan ayrıldığının açıklamasını sosyal medya hesapları üzerinden yaptı. "Bugün beni Spor daire başkanı sayın Buğra Şahin aradı. Programın yayından kaldırıldığını bildirdi. Yayıncı kuruluş maç özetlerini iki katına çıkardığı için 5-6 programı yayından kaldırdıklarını iletti. TRT Spor ailesine 11 aylık birliktelik için minnettarım teşekkürler."

Ferudun Niğdelioğlu ne demişti?

Ferudun Niğdelioğlu, başta Galatasaray olmak üzere pek çok kişiden tepki gördü. "Galatasaray 22. şampiyonluğa ulaştıktan sonra programda konuşan Ferudun Niğdelioğlu "Galatasaray'ın her şeyi şaibeli. Galatasaray'ın bu sezonki şampiyonluğunda o kadar çok üst üste örtüşen şey var ki" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin akabinde programın moderatörlüğünü yapan Erbatur Ergenekon daha tarafsız ifadelerine karşın Niğdelioğlu sözlerini sürdürdü. 

Bunların yanı sıra Spor Toto Süper Lig takımlarından 9 tanesinin başında önceden Galatasaray bünyesinde bulunduğunu söyleyen Ferudun Niğdelioğlu'nun bu maçlarda Galatasaray'ın sadece 4 puan kaybetiğine dikkat çekerek şaibe imasında bulundu. Programın diğer yorumcusu "İyi oynamıştır yenmiştir" şeklinde konuşsa da Niğdelioğlu, "Değil mi öyle diyeceğiz tabi başka ne diyeceğiz ki" sözleriyle imada bulunmayı sürdürdü.

Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Ferudun Niğdelioğlu, Aziz Yıldırım'ın başkanlık yaptığı dönemde stadyuma girmesine izil verilmiyordu. Geçtiğimiz yıl Ali Koç başkan seçildi ve Ferudun Niğdelioğlu stadyuma yeniden girebilir konuma geldi. Ferudun Niğdelioğlu'nun Galatasaray ile ilgili kullandığı ifadelere Galatasaray cephesinden sert bir cevap geldi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Yüsüf Günay açıklamasında dava sürecini başlatacaklarını ifade etti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yüsüf Günay, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Ertesi gün "Bu deli saçması sözleri sarf eden zat hukuk önünde hesap verecek. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız."

29-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar