TRT'den flaş karar! Hangi iddialı dizi final yapıyor?

TRT'den flaş karar! Hangi iddialı dizi final yapıyor?
Sürükleyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla Pazar günlerine damga vuran TRT1 dizisi Tövbeler Olsun, bu sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyordu.

Pandemi nedeniyle herkesin karantinada olduğu bu süreçte televizyonlarda adeta dizi patlaması yaşanıyor. Hal böyle olunca ekranlarda yaşanan yaprak dökümü de hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki genellikle erken final yapmamakla bilinen TRT 1 bile bazı dizilerle yolunu ayırdı. İzleyici merak ediyor, TRT1’de hangi iddialı dizi final yapıyor? Şimdi detaylar

TRT'den flaş karar! Hangi iddialı dizi final yapıyor?

Sürükleyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla Pazar günlerine damga vuran TRT1 dizisi Tövbeler Olsun, bu sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyordu. Bir hak hikayesi olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler Olsun ile ilgili final kararı alındı. Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can'ın başrollerini paylaştığı dizi 32. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek.

2. sezonu beklemeyecek

Payitaht Abdülhamit, uyanış: Büyük Selçuklu, Gönül Dağı gibi reyting şampiyonu dizilerle bu sezona damga vuran TRT1'nin Milim Sanat imzalı dizisi "Tövbeler Olsun" Pazar günleri yayınlanıyor. Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerini paylaştığı Tövbeler Olsun dizisinde ayrıca Çiçek Dilligil, Ünal Silver ve Seda Türkmen gibi çok sayıda ünlü isim görev yapıyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Akar ve Şafak Bal ikilisinin oturduğu, Hasan Kaçan’ın hem oynayıp hem de proje tasarımı yaptığı 'Tövbeler Olsun' dizisi 32. Bölümde final yaparak izleyicilerine veda edecek. Ayrıca dizinin önde giden oyuncularından Seda Türkmen hikâyesinin bittiği 29. bölümde ekipten ayrılacak.

Seda Türkmen Kimdir?

1986 İzmir doğumlu genç oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2009 yapımı Papatyam dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Türkmen, Fatih Harbiye dizisindeki performansıyla şöhreti yakalamıştır. Ünlü oyuncu halen TRT1 dizisi Tövbeler Olsun dizisinde oynamaktadır.

Rol aldığı yapımlar

2021- Tövbeler Olsun (Tv Dizisi)

2019 – Benim Tatlı Yalanım (TV Dizisi)

2019 – Aslı Gibidir (Sinema Filmi)

2018 – Kelebekler (Sinema Filmi)

2017 – Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (Sinema Filmi)

2017 – Kanatsız Kuşlar (TV Dizisi)

2016 – Hayatımın Aşkı (TV Dizisi)

2016 – Sahipli (Sinema Filmi)

2015 – Yeni Hayat (TV Filmi)

2015 – Mutlu Ol Yeter (TV Dizisi)

2015 – Eğlendirme Dairesi (TV Dizisi)

2013-2014 – Fatih Harbiye (TV Dizisi)

2012 – Annem Uyurken (TV Dizisi)

2009-2010 – Papatyam (TV Dizisi)

15-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar