TRT 1’in Tövbeler Olsun Dizisi’nin yayın Günü Değişti

TRT 1’in Tövbeler Olsun Dizisi’nin yayın Günü Değişti
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Tövbeler Olsun Dizisinin yayın günü perşembe olarak değiştirildi. Dizinin yeni bölümü ise 4 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak.

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan aile komedisi türündeki dizi Tövbeler olsun her hafta seyirciye eğlenceli bölümler izlettiriyor. Her ne kadar TRT 1’in diğer dizileri kadar reytingleri iyi olmasa da ve orta karar bir reytingle yayınına devam etse de yinede alternatif olması bakımından oldukça rağbet gören dizi keyifli bir akşam geçirmek isteyen seyirciler için alternatif bir yapım durumunda. Pazar akşamları ekrana gelen ve cimri bir adamın hikayesini anlatan dizinin yayın gününün değiştiği haberleri dizinin final yapacağı şeklimde düşünülse de aslında durum tam olarak böyle değil. Sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan ve şu ana kadar 27 bölüm yayınlanan dizinin bundan böyle Pazar akşamları ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Dizinin yeni yayın günü ise Perşembe olarak belirlendi.

Tövbeler Olsun Perşembe Akşamları Ekrana Gelecek

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu, Çiçek Dilligil, Seda Türkmen, Sercan Badur, Merve Erdoğan, Naz Çağla Irmak ve Samiha Bezek gibi oyuncuların yer aldığı Tövbeler Olsun dizisinin yayın günü değişti. Pazar akşamları ekrana gelen ve cimri bir adamın gördüğü rüyanın etkisinde kalarak yeni bir başlangıç yapmak istemesi ve şimdiye kadar kalbini kırdığı insanlardan af dilemesini ve yıllarca düşman olduğu arkadaşı ile birlikte yeni bir yola çıkmasını anlatan Tövbeler olsun bu haftadan itibaren Pazar akşamları yerine Perşembe akşamları ekrana gelecek. Şu ana kadar 27 bölümü yayınlanan dizinin 28. Yeni bölümünün ise önümüzdeki 4 Mart Perşembe akşamı ekrana geleceği öğrenildi. Dizinin Perşembe akşamları rakip kanallarda yayınlanan güçlü yapımlar karşısında nasıl bir başarı göstereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Tövbeler Olsun yerine Teşkilat Geliyor

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve artık Perşembe akşamlarına kaydırılan Tövbeler Olsun Dizisinin yerine ise seyirci tarafından uzun zamandır merak ve heyecanla beklenen ve tanıtımları TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Teşkilat dizisi ekrana gelecek. İlk bölümü 7 Mart Pazar akşamı yayınlanacak ve şimdiden merak konusu olan ve reytinglerde de iddialı olacağı anlaşılan Teşkilat dizisi ise Pazar akşamlarının güçlü yapımlarından biri olacak.

02-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar