Tövbeler Olsun’dan sürpriz karar

Tövbeler Olsun’dan sürpriz karar
Final yapma kararı alınan Tövbeler Olsun bu hafta iki bölüm birden yayınlanacak. 18 Mart Perşembe akşamı 29. ve 30. Bölümde neler olacak?

TRT1’in romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun’dan sürpriz karar, dizi severleri şaşırttı. Perşembe akşamlarına damga vuran dizi final yapmadan önce bu hafta iki iki bölüm birden yayınlanma kararı aldı. Dizi severler bu hafta yayınlanacak iki bölümün detaylarını merak ediyor. Tövbeler Olsun 29. Ve 30. Bölümünde neler olacak? Şimdi detaylar

Tövbeler Olsun’dan sürpriz karar

TRT1’in romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitliyor. Final yapma kararı alınan dizisi bu hafta iki bölüm birden yayınlanacak. 18 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de önce 29. Bölüm ardından da 30. Bölüm üst üste ekranlara gelecek.

Yeni bölümlerde neler olacak?

Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Ahmet Özhan, Erkan Can ve Hasan Kaçan’ın başrollerini paylaştığı Tövbeler Olsun 18 Mart Perşembe akşamı iki bölüm birden yayınlanacak. TRT1’in romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun’un 29. ve 30. Bölümün detayları belli oldu.

Namzet ve Osman Dünür Oluyor

Eskimeyen dostu Osman’ın hakkını helal edeceği haberini alan Namzet aniden iyileşir. Aniden hafızası yerine gelen Namzet’in elindeki tesbih, Osman'ı şok eder. Yıllar önce ustasının verdiği bu teşbihi Osman, Namzet yüzünden kaybetmiştir. Teşbihin izini süren Osman’ın karşılaşacağı sürpriz ne? Diğer taraftan psikolog olarak işe başlayan Aylin heyecanlıdır ancak Sercan yüzünden Buğra çok gergindir. Çiçeği burnundaki âşık Kazım ise Jale’den gelecek cevabı heyecanla beklemektedir. Namzet’in iyileşmesiyle Anıl ve Nazmiye, nikâh gününü onunla paylaşır. Namzet ve Osman’dan icazet alan ikili düğün hazırlıklarına başlar. Azerbaycan'dan gelen Adıgözel ise Latife ve Hülya ile birlikte Horanta Holding’in iş ortağı olarak protokol imzalar. İşler yavaş yavaş yoluna girmiştir.

Bitmeyen Kavga yeniden başlıyor

Tesbihin peşine düşen Osman, hışımla Namzet’e saldırır. Dr. Şevki Bey ikiliyi sakinleştirmekte güçlük çekerken Aylin ve Buğra'yı ise zor anlar beklemektedir. Nikâhta keramet var hesabı çocuklarının nikâhı iki inatçı dostu bir kez daha barıştırır. Nihayet düğün yapan âşıkların aldığı karar ise tüm aileyi şoke edecektir. O sırada Adıgözel ile ortaklık kuran Latife ise Hülya’nın keyfine diyecek yoktur. Makbuş yalnızlık çeken Enişte’yi evlendirmek için aday ararken Dr. Şevki bir kez daha inatçı dostları bir araya getirir. İki aileyi büyük bir sofrada buluşturan Dr. Şevki Bey amacına ulaşabilecek mi? Tövbeler Olsun yepyeni bölümleriyle 18 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler