Tövbeler Olsun 27.Bölüm İzle

Tövbeler Olsun 27.Bölüm İzle
Dr. Şevki Bey, iki inatçı dostu barıştırabilecek mi? Osman ve Namzet’i hırsızlık çetesinden kim kurtaracak? Makbuş, Enişte'nin kasketindeki sırrın peşine düşüyor.

Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun 27. yeni bölümüyle ekrana geliyor. Doktor Şevki Bey, Namzet ve Osman'ı barıştırmak için yaptığı ilginç plan işe yarayacak mı? Namzet ve Osman’ı kapatıldıkları eski atölyede neler bekliyor? Nikah tarihi alan Nazmiye ve Anıl, ailelerine bunu söyleyebilecekler mi? Makbuş’un Enişte’nin kasketinde taşıdığı sırrı çözdüğü Tövbeler Olsun 27. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Tövbeler Olsun 27.Bölüm İzle

Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan Tövbeler Olsun dizisinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can başrolleri paylaşıyor. TRT1’in Pazar akşamlarına damga vuran romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun 27. yeni bölüme Dr. Şevki Bey’in barıştırmak için Osman ve Namzet’e oynadığı oyun damga vuruyor. İki inatçı eski dostu barıştırmak isteyen Dr. Şevki, Osman ve Namzet’i bir atölyeye kilitler. Amacı anıların tazelendiği bu izbe yerde ikiliyi barıştırmaktır ancak onların başına gelecekleri kimse tahmin edemez. Pırlantaların izini süren hırsızlık şebekesi Osman ve Namzet’in çabasıyla çökertilir.

Enişte’nin sırrı çözülüyor

Ailelerinden habersiz nikah tarihi alan Anıl ve Nazmiye bunu bildirmek için sürekli fırsat kollar. Bu arada Horanta ailesine yeni katılan Makbuş, Enişte’nin kasketindeki sırrı çözmek için ona küçük bir oyun oynar. Kasketi ele geçiren Makbuş, kasketteki sırrı çözebilecek mi?  Her geçen gün biraz daha değişim gösteren Ertan’ın herkesi şaşırtan kararı ne? Osman ve Namzet arasındaki sürgit kavga ne zaman bitecek? Dr. Şevki Bey'in oyunu, inatçı iki eski dostu barıştırabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Tövbeler Olsun 27. Son bölüm 28 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

Tövbeler Olsun son bölümde neler yaşandı?

Kazım'a ait sandığı altınların kendisinin olduğunu öğrenen Namzet neye uğradığını şaşırır ve altınlarının peşine düşer. Altınlarını geri almak için tuhaf yollar deneyen Namzet'i Nazmiye’nin beklenmedik çıkışı durdurur. Babalarının küslüklerinden rahatsız olan Buğra ve Aylin, Dr. Şevki Bey’e giderek iki eski dostu barıştırmasını ondan rica eder. İki genci kıramayan Dr. Şevki güzel bir plan yapar. O sırada Horanta ailesi, eve gelen polisler yüzünden büyük şok yaşarken Nazmiye ve Anıl, ailelerinden gizli olarak düğün tarihi alır.

28-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler