TRT'nin iddialı dizisi Vuslat'ın yayın tarihi belli oldu

TRT'nin iddialı dizisi Vuslat'ın yayın tarihi belli oldu
Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın paylaşacağı Vuslat dizisinin yayın tarihi belli oldu. Vuslat dizisi ne zaman başlıyor?

Yeni sezonda birbirinden iddialı yapımlara ev sahipliği yapan TRT1'in yeni dizisi Vuslat, yayınlanan tanıtımlarıyla seyircide büyük merak uyandırmayı başarmıştı. Yayın tarihi merakl beklenen yapımın ne zaman başlayacağı nihayet belli oldu.TRT 1'nin yeni dizisi Vuslat ne zaman başlayacak? Dizide hangi oyuncular rol alacak? İşte tüm ayrıntılar;

VUSLAT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımını A23 Medya'nın üstlendiği, senaryosu Betül Yağsan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise tecrübeli isim Murat Onbul'un yer aldığı Vuslat dizisi 7 Ocak Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün paylaştığı Vuslat dizisi, 31 Aralık Pazartesi günü Ege'nin Hamsisi dizisinin finalinden itibaren Çukur, Söz ve Yasak Elma dizileriyle rekabet edecek.

Dizide başarılı oyunculara Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyle Halis, Gözde Kaya gibi ekranların sevilen oyuncuları eşlik edecek.

VUSLAT 1. BÖLÜM FRAGMANI

VUSLAT KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Dizi, zengin bir ailenin tek oğlu olan Mahir ile ailesinin geçimini sağlamak için küçük yaşlarda hayatın gerçek yüzüyle tanışan Vuslat'ın zorlu aşkını konu alıyor. Mahir'in Vuslat'ı kazanabilmek için vereceği savaş seyirciyi ekranlara kilitleyecek.

Mahir (Kadir Doğulu)

Mahir, 30'lu yaşlarda, eğitimli ve zengin bir ailenin oğludur. Gözü Vuslat'tan başka hiçbir kimseyi görmemekte ve Vuslat uğruna sahip olduğu herşeyden vazgeçebilecek kadar gözü kördür. Hayattaki en büyük mücadelesini Vuslat'ı kazanmak için verecektir.

Vuslat (Devrim Özkan)

Vuslat, 30'lu yaşlarda güzelliğiyle dikkat çeken, ailesi için büyük fedakarlıklar yapmış bir kızdır. Geçim sıkıntısı çeken ailesine destek olabilmek yaşıtları okula giderken, o çalışmaya başlamıştır. Vuslat, Mahir'e çok aşıktır ancak aralarındaki ekonomik eşitsizlik aralarındaki en büyük engeldir.

Vuslat ve Mahir karşılarına çıkacak tüm engellere rağmen birlikte olabilecekler mi? Vuslat ilk bölümüyle 31 Aralık Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında.

26-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler