MasterChef Hakan Kanık Survivor 2019'da!

MasterChef Hakan Kanık Survivor 2019'da!
Yeni sezonuyla yakında Tv8 ekranlarında başlayacak Survivor 2019’a MasterChef Türkiye yarışmasının sevilen ismi Hakan Kanık dahil oldu.

Yayın tarihine sayılı günler kala, TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor 2019 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde programın eski yarışmacısı Turabi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Survivor 2019'da yer alacağının sinyallerini verirken, Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yeni yarışacının sinyallerini verdi.

Survivor 2019'da yarışacak yarışmacılar için seçmeler devam ederken, Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada MasterChef Türkiye'nin çeyrek finalinde elenerek yarışmaya veda eden Hakan Kanık'ın videosunu paylaşması, Survivor 2019'da yer alabileceği yorumlarını da beraberinde getirdi. MasterChef Türkiye'de yeteneği ve efendiliğiyle dikkat çeken Kanık'ı sevenler sosyal medyada destek mesajları paylaşırken, bazı kullanıcılar ise tanınan birinin programda yer almasının haksız rekabete yol açacağını söylerek tepkilerini dile getirdi.

Hakan Kanık'ın Survivor'a katılması hakkında sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar

Seda Engin - Masterchef HAKAN keşke gitmeseydin

Ata Benli - MasterChef Hakan imzayı attı kendisi Survivor 2019’da

Kara Melek- Masterchef Hakan survivor a katılıyor bnde bu sene rahat tartışmasız bi survivor izlemek için kimseyi desteklemek istemiyordum ama hakan bütün planlarımı bozdu bnm  #survivor2019 #MasterChefTürkiye

Nihal - Masterchef Hakan Survivor elemelerinde ay çok sevindim.

Televizyoncu Adam - Survivor 2019 da masterchef yarışmacısı Hakan varmış. Türkiye'de kimse kalmadı sanki. Ayrıca popüler birilerini koyarak haksız rekabet ettirmek ise cabası. Acun Ilıcalı taktiklerinden çok sıkıldım. Umarım yarışmaya sokmaz da yanıltır beni. Ya da hep popüler sporcular katılsın.

Öykü - masterchef hakan survivora katılmış şka gibi neyse biraz gözüm şenlenir izlemiycektim ama izlemeye karar verdim

 

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranlara geldiği her sezonuyla büyük ilgiyle izlenen Survivor'un yeni sezonunda seyirciyi yeni sürprizler bekliyor. Survivor 2019 "All Star ve Ünlüler Gönüllüler" formatından uzaklaşarak yeni sezonda Türkiye ve Yunanistan'ın mücadelesini ekranlara taşıyacak. Eski sezonlara oranla yarışma platformlarının ve yaşam şartlarının daha da zor olacağı sezon her iki ülkede de aynı gün yayınlanacak ancak yayın montajlarının farklı olacağı öğrenildi.

Survivor takipçileri yarışmanın ne zaman başlayacağını merak ediyorlardı. Oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili kesin bilgilerin henüz açıklanmadığı yarışmanın 2019 yılının Şubat ayında başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Acun Ilıcalı, Survivor 2019 hakkında geçtiğimiz günlerde şu sözleri söyledi; 'Survivor şubat başı başlıyor, Türkiye-Yunanistan var. Çok acayip yarışmacılar var. Hiç öyle popüler gözüyle bakmayalım, iki tane mermi gibi takımın hayat mücadelesi var. Seyredenler pişman olmaz.' yorumunda bulundu.

Acun Medya ve TV8'den henüz yarışmacı kadrosuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni sezonda kesinleşen isimler arasında Turabi yer alırken, YouTube'da çektiği videolarla milyonlarca kişiye ulaşan Fester Abdü, Survivor 2019'a davet edildiğini ancak kabul etmediğini açıkladı.

27-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar