Kanal D’de Yayınlanan Aşkın Tarifi Final Kararı Aldı

Kanal D’de Yayınlanan Aşkın Tarifi Final Kararı Aldı
Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak seyirciyle buluşmaya başlayan ve şu ana kadar 10 bölüm ekrana gelen dizinin 13. bölümde final yapmasına karar verildi.

Yeni yayın dönemine sayılı günler kalırken yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan yaz dizileri için de yayıncı kanallar karar almaya başladı. Daha önce reytinglerinin düşük olduğu gerekçe gösterilerek yayından kaldırılan bir yaz dizisine ilave olarak sezona iddialı bir şekilde giren ve yeni yayın döneminde de devam etmesi beklenen yapımlardan Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Aşkın tarifi adlı dizinin de final kararı aldığı öğrenildi. Sezona iddialı bir oyuncu kadrosuyla giren ve özellikle genç kitleye hitap eden Aşkın Tarifi’nin final kararı alması dizinin seyircisini üzdü. Romantik komedi türünde ele alınan ve bir aşk hikayesini komedi unsurlarını da ekleyerek işleyen dizinin 13. Bölümde filan yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi. Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan dizinin reytinginin düşük olması sebebiyle final kararı aldığı öğrenildi.

Aşkın Tarifi Final Yapıyor

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve sezona iddialı bir şekilde giren romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi final kararı aldı. NTC Medya tarafından hazırlanan Aşkın Tarifi’nin reytinglerinin düşük olması sebebiyle yayıncı kanal tarafından akıştan çıkarıldığı öğrenildi. Sezonun iddialı yaz dizilerinden olan Aşkın Tarifi’nde birbirinden ünlü isimler rol alıyordu. Dizide Kadir doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül ve Atakan Yılmaz gibi oyuncular yer alıyordu. Bu iddialı kadrosuna rağmen reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayan dizi için yayıncı Kanal daha fazla ısrar etmedi ve dizinin 13. bölümde final yapmasına karar verdi. Son olarak 10. Bölümü yayınlanan dizinin son üç bölümü kaldı.

6 Eylül’de Final Yapacak

NTC Medya tarafından Kanal D için hazırlanan romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi şu ana kadar 10 bölüm ekrana geldi. Genç seyirci grubuna hitap eden dizinin eğer bir değişiklik olmazsa 13. Bölümde final yapmasına karar verildi. Bu durumda dizinin final tarihi olarak 6 Eylül Pazartesi belirlenmiş oldu. Dizide tam nikah kıyılacakken düğüne gelmeyen gelin tarafından yarı yolda bırakılan bir aşçının intikam alması ve kendisini yarı yolda bırakan kadını kendisine yeniden aşık etmesi konu ediliyordu.

19-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar