TRT’nin Sevilen Dizisi İçin Final Kararı Alındı!

TRT’nin Sevilen Dizisi İçin Final Kararı Alındı!
TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi için final kararı alındı. Seyircinin severek takip ettiği Vuslat 44. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek. İşte detaylar!

Özellikle son üç sezondur özel kanallarla her konuda tam bir rekabet içine giren ve bu yarışta da oldukça mesafe kat eden kamu kanalı TRT 1 özellikle diziler konusunda oldukça başarılı bir grafik sergiliyor. Her şeyden önce yayınlama kararı aldığı dizilerin arkasında duran ve kolay kolay erken final yaptırmayan kanal bu geleneğini bugünlerde bozmuş gibi görünüyor. Gelen haberlere göre TRT 1’in Pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizisi için final kararı alındı. Sevilen dizi Vuslat’ın final yapacağı haberi bir anda tüm medya kulislerinde bomba etkisi yarattı. Ayrıca dizinin sevenlerini de şok içinde bırakan kararın nedenlerini ve Vuslat’ın ne zaman final yapacağını araştırdık. İşte merak edilen soruların cevapları!

TRT 1 Dizisi Vuslat Final yapıyor!

Oyuncu kadrosunda kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet özgür gibi usta oyuncuların yer aldığı ve A23 Medya tarafından hazırlanan Vuslat için TRT 1 final kararı aldı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve seyirci tarafından sevilerek takip edilen dizine yazık ki başladığı günden itibaren reytinglerde istenileni bir türlü veremedi ve yayınlandığı kanala hep zarar ettirdi. Ancak seyircinin çok sevdiği dizi reyting ve kazanç problemine karşın yayınlanmaya devam etti. Dizide rol alan oyunculardan Baran Bölükbaşı’da geçtiğimiz bölümlerde diziye veda etmiş ve bu durum dizinin final yapacağı yorumlarına yol açmıştı. Bu durum çokta gecikmedi ve dizinin 44. Bölümle birlikte 16 Mart tarihinde final yapacağı açıklandı. Böylece bir dizi daha sezon sonunu göremeden ekranlara veda etmiş oldu.

Vuslat Neden Bitiyor?

Vuslat TRT 1 ekranlarında 2019 yılında yayınlanmaya başlandı. İlk bölümden itibaren güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi ne yazık ki aynı başarıyı seyredilme oranlarında gösteremedi. Dizinin ilk senaristi Betül Yağsağan’ın 27. Bölümle birlikte diziye veda etmesi de Vuslat’ta bir senaryo problemi olduğu gerçeğini gözler önüne serdi. Betül Yağsağan’ın yerine senaryoyu yazmaya başlayan Aybars Bora Kahyaoğlu’da soruna çare olamadı ve dizi reytinglerde istenileni yakalayamadı. Dizide senaryo problemi devam edince ve senaryo ve hikayedeki kopukluklar giderilemeyince ne yazık ki yayıncı kanal ve yapımcı firmada diziyi 44. Bölümle birlikte bitirme kararı aldı.

31-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar