TRT’nin Yeni Dizisi Şampiyon’un İlk Bölüm Fragmanı Geldi!

TRT’nin Yeni Dizisi Şampiyon’un İlk Bölüm Fragmanı Geldi!
TRT'nin yeni sezonda iddialı yapımları arasında yer alacak yeni dizisi Şampiyon'un ilk fragmanı yayınlandı. Seyircinin de heyecanla beklediği diziyle ilgili gelişmeler haberimizde!

Yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlanan ve geçtiğimiz sezonki yükselişinin tesadüf olmadığını ispatlamaya çalışan TRT yeni yayın dönemi için son hazırlıklarını yapıyor. Kanal özellikle yeni başlayacak dizilerinden oldukça ümitli. Şampiyon, Benim Adım Melek ve kanalda yayınlanan Payitaht: Abdülhamit, Halka, Vuslat adlı dizileriyle bu sezon özel kanalların arasında başa oynamayı hedefliyor. Özellikle uzun zamandır hazırlıkları süren ve artık çekimlerine başlanılan ve ilk tanıtım fragmanı da yayınlanan şampiyon dizisi TRT’nin en iddialı yapımları arasında yer alacak. Eylül ayında kanalın yeni sezonunu açmasıyla birlikte ilk bölümü de yayınlanmaya başlayacak ve seyirciyle buluşacak olan şampiyon’un başlamasını seyirci de sabırsızlıkla bekliyor. İşte ayrıntılar!

Şampiyon Ringe Çıktı: İlk Fragman Geldi!

BSK Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Başak Bingüller ile Çağrı Bingüller’in yaptığı, yönetmen koltuğunda Hakan Kırvaç ve Devrim Yalçın’ın oturduğu, senaryosunu Alphan dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı şampiyon çekimlerine başladı ve ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. TRT 1’in yeni yayın döneminde iddialı yapımları arasında olacağı iddia edilen ve uzun zamandır hakkında konuşulan ve hazırlıkları süren Şampiyon, olay örgüsü ve değişik ve çarpıcı hikayesiyle öne çıkan dizi başlamak için gün saymaya başladı. Dizi dünyasına hızlı bir giriş yapması beklenen dizinin fragmanı da oldukça çarpıcı. Kafkas lakaplı boksörün ve oğlu Güneş’in hayatının anlatılacağı dizinin fragmanı oldukça dramatik işlenmiş ve aynı zamanda soru işaretleriyle de dolu bir fragman olmuş. Dizinin daha şimdiden büyük bir seyirci kitlesi oluşmuş durumda. Her ne kadar daha önceleri Türkiye’de boks konusuyla ilgili yapılan dizilerin akıbeti çokta iyi olmasa da Şampiyon bu makûs talihi yenecek gibi duruyor.

Şampiyon Dizisi Oyuncu Kadrosu!

BSK yapım tarafından hazırlanan ve yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan bir boksörün ve oğlunun hayatının anlatılacağı Şampiyon Dizisi yayına girmek için gün sayıyor. Dizi özellikle genç kitle tarafından sabırsızlıkla beklenirken oyuncu kadrosu da oldukça iddialı ve dikkat çekici isimlerden kurulu. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Emir Özyakışır, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy,  Erkan Avcı, Bahar Süer, İlayda Alişan, Şahin Kendirci Mehmet Bozdoğan gibi oyuncular bulunuyor. Özellikle dövüş sahnelerinde Tolgahan sayışman’ın özel ders aldığı ve bu sahnelerin oldukça gerçekçi olduğu kulislerde konuşulanlardan.

13-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar