Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı! Set durdu

Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı! Set durdu
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı. Ekipteki vakalardan sonra Tuba Büyüküstün'ün de koronavirüse yakalanması çekimlerin iptaline neden oldu.

Covid-19 vakaları yeniden artmaya başladı. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün de koronavirüse yakalanan ünlülerden biri oldu. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un başrolde olduğu ve çekimlerine başlanan projenin çekimlerine de bu nedenle ara verildi. OGM Pictures tarafından Netflix için hazırlanan Another Self dizisinin çekimleri Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde başlamıştı. Fakat sette görülen koronavirüs vakaları ve son olarak da Tuba Büyüküstün'ün koronavirüse yakalanması çekimlerin durdurulmasına neden oldu.

Tuba Büyüküstün'ün başrolde olduğu sette korona paniği

Koronavirüs salgını bir setin daha durmasına neden oldu. Birçok ünlü oyuncunun kadrosunda olduğu Another Self dizisi setinde koronavirüs paniği yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün de Covid-19 testi pozitif çıktı. Set ekibine yeniden test yapıldı ve sete bir hafta ara verildi. Tuba Büyüküstün'ün ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Büyüküstün bir hafta sonra yeniden sete dönmeyi planlıyor. OGM imzalı Another Self dizisi merakla bekleniyordu. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un partner olduğu Netflix dizisinin bir bölümü Ayvalık'ta çekilecek.

Another Self kadrosunda kimler var?

Netflix için çekilen Another Self dizisi merakla beklenirken dizi ekibi koronavirüs arası vermek zorunda kaldı. Son dönemde artmaya başlayan vakalar dizi ve film setlerine de yansımaya başladı. Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Serkan Altunorak, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan gibi isimler Another Self dizisinde buluşuyor. Another Self dizisinde aynı okuldan mezun olan 3 kadının hikayesi ekrana yansıyacak. Ada karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, Serkan Altunorak'ın canlandıracağı karakterle evli bir kadın. Fakat hikayede Ada'nın kalbini Murat Boz'un canlandıracağı Toprak karakterine kaptırdığı görülecek.

Çekimlerine koronavirüs arası verilen Another Self ekibinin bir hafta sonra yeniden sete çıkması planlanıyor. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün de hastalığı hafif atlattığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu 1 hafta dinlendikten sonra iş başı yapacak. Tuba Büyüküstün'e ve tüm ekibe geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…

22-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar