Yalancı ve Mumları’nın Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Yalancı ve Mumları’nın Başrol Oyuncuları Belli Oldu
Medyapım tarafından Türkiye’ye uyarlanan dizilerden biri olan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Yalancı ve Mumları’nın başrol oyuncuları belli oldu.

Yaz sezonu sona ermek üzereyken yeni diziler için gün be gün gelişmeler olmaya devam ediyor. Her gün yeni oyuncular, yeni isimler dizilerlerin yapım şirketleriyle görüşüyor ve her gün kadrolar bir bir netleşiyor. Yapım şirketleri bayram sonrası en geç Ağustos ayı ortası gibi sete çıkmak için hazırlıklarını hızlandırırken biran önce oyuncularla olan görüşmelerini tamamlayıp rahata ermek istiyorlar. Yapım şirketleri yeni dizilerin oyuncularıyla görüşmeleri sürdürürken kanallarda bu konudaki hazırlıklarını sürdürüyor. Pek çok yeni dizinin yayına gireceği Eylül yayın dönemi için seyirciler heyecanla beklerken yayıncı kanallardan biri olan Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dizilerden biride yine bir uyarlama dizisi olan Yalancı ve Mumları adını taşıyor. Yalancı ve Mumları için yapım şirketi Medyapım tarafından hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan ve Medyapım tarafından hazırlanan uyarlama dizi Yalancı ve Mumları adlı dizide oyuncular netleşmeye başladı. Medyapım tarafından hazırlanan dizinin oyuncuları için görüşmeler tamamlandı ve oyuncunun başrolleri belli oldu. Yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturacağı ve Nermin Yıldırım’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar rol alacak. Dizi için görüşülen isimlerden birini de geçtiğimiz günlerde adı Arka Sokaklar ile anılan İsmail Demirci olduğu öğrenildi. Yapım şirketi ayrıca biran önce sete çıkabilmek ve çekimlere başlayabilmek için yeni oyuncularla görüşmelere de devam ediyor.

Yalancı Ve Mumları Konusu Ne?

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve yabancı bir dizi olan Metresler’den uyarlanan Yalancı ve Mumları eylül yayın döneminde ekrana gelecek. Dizinin hazırlıkları sürerken seyirci şimdiden dizinin konusunu merak etmeye başladı. Amerika’da yayınlanan ve asıladı Metresler olan dizinin konusu dört kadının hikayesini anlatıyor. Dört yakın arkadaş olan bu kadınların aşk hayatları, ilişkileri ve en önemlisi arkadaşlıkları ve dostlukları dizinin ana temasını oluşturuyor. Dört kadının hayata ilişkin görüşleri ve yaşam tarzları ve hayatla mücadelelerini anlatan dizinin seyirci tarafından heyecanla karşılanması ve reytinglerde kanalın iddialı yapımlarından olması bekleniyor. Yalancı ve Mumları Eylül Yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

22-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar