Benim Hayatım dizisine yeni bir isim katıldı

Benim Hayatım dizisine yeni bir isim katıldı
Yeni dizi Benim Hayatım dikkat çeken yapımlardan biri oldu. Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın başrolde olduğu Benim Hayatım dizisine yeni bir isim daha katıldı.

İlk bölümü yayınlanan Benim Hayatım dizisi ekran yarışına başladı. Star Tv'nin yeni dizisi olan Benim Hayatım ilk bölümüyle dikkat çekerken oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ı başrolde buluşturan Benim Hayatım kadrosuna sevilen bir oyuncu daha katıldı. Birçok projede yer alan tanınmış oyuncu Mehmet Çepiç Benim Hayatım kadrosunda 2. Bölüm itibariyle dahil oldu. Mehmet Çepiç dizide Hakkı karakterini canlandıracak. BVB Yapım tarafından hazırlanan Benim Hayatım dizisi pazar akşamları seyirciyle buluşmaya başladı.

Benim Hayatım dizisinde kimler var?

Star Tv'de ekran yarışına katılan dizilerden biri de Benim Hayatım oldu. Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Öykü Çelik, Savaş Özdemir, Nilüfer Açıkalın, Önder Açıkbaş, Hira Koyuncuoğlu, Belgin Şimşek, Ali Burak Ceylan, Zeynep Kumral, Uğur Çavuşoğlu gibi birçok başarılı isim Benim Hayatım oyuncu kadrosunda yer alıyor. Benim Hayatım 2. Bölümde ise ekranların sevilen yüzü Mehmet Çepiç diziye dahil olacak. Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin senaryosunu yazdığı Benim Hayatım dizisi Star Tv'de pazar akşamları ekrana gelmeye başladı. Orkun Çatak tarafından yönetilen Benim Hayatım dizisi bir genç kızın hayatını ekrana taşıyor.

Benim Hayatım dizisinin konusu nedir?

Hayat ile Ali'nin aşk hikayesini bir intikam sarmalı içerisinde veren Benim Hayatım dizisi dikkat çeken senaryosuyla ekrana gelmeye başladı. İki genç oyuncunun performansının izleneceği Benim Hayatım dizisi İstanbul'da babası ile birlikte hayata tutunmaya çalışan Hayat'ın hikayesini sunuyor. Yılmaz'ın sahibi olduğu holdingde modacı olarak işe başlayan Hayat hiç bilmediği bir düşmanlığın içerisinde bulacak kendini. Savaş Özdemir'in canlandırdığı Ökkeş ile Uğur Çavuşoğlu'nun canlandırdığı Yılmaz karakterleri Hayat'ın üzerine büyük bir yükü yükleyecek. İlk bölümü 31 Ekim Pazar akşamı yayınlanan Benim Hayatım dizisine ikinci bölüm itibariyle Mehmet Çepiç de dahil oluyor. Hakkı'yı canlandıracak Çepiç'in rolü ise Benim Hayatım izleyicisini meraklandırdı. Benim Hayatım 2. Bölüm 7 Kasım Pazar akşamı Star Tv'de olacak.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar