Turabi Survivor’a Katılacak mı? Acun Ilıcalı Açıkladı!

Turabi Survivor’a Katılacak mı? Acun Ilıcalı Açıkladı!
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2020'nin hazırlıkları devam ediyor. Yarışmacılar bir bir belirlenirken Acun Ilıcalı'dan bomba bir itiraf geldi! İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz Programı’na konuk olan Acun Ilıcalı birbirinden çarpıcı açıklamalarla güne damga vurdu. Ilıcalı canlı yayında hem projeleri hem de hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. 

Survivor’a iki kez katılan ve her ikisinde de şampiyon olan ve aynı zamanda ABD’de de şampiyonluğa uzanan Turabi hakkında açıklamalarda bulundu. İtiraf niteliğindeki açıklamalar ve Survivor’a katılacak yeni ünlünün ismiyle ilgili bilinmeyenler aşağıda!

Acun Ilıcalı’dan Bomba İtiraflar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Ece Erken ve Bircan Bali’nin yaptığı Söylemezsem Olmaz Programında birbirinden çarpıcı açıklama ve itiraflarda bulundu. Ilıcalı kendisine sorulan bir soru üzerine “benim Survivor hayalim Turabi’dir. Amerika’da birinci oldu. Bu gururu nasıl yaşadığımı düşünebiliyor musunuz? Yetenek Sizsiniz’de bir dansı çok güzel yaptı diye Survivor için görüşmeye çağırdım.

Turabi’yi o gün çok asabi buldum. ‘Acaba almasak mı’ dedim. Esat dedi ki ‘Mutlaka alalım’ Beyin takımı olmasa belki de Turabi’yi eleyecektim. Konu Turabi’nin 500 bin kazanması değil, bugün gelmiş olduğu yerdir. Olimpiyat şampiyonu olana bir tane ev veriyorlar. Orada artık milli ruh ortaya girer” açıklamasını yaptı.

Survivor 2020’ye Bir Ünlü Daha!

Hazırlıkları tam gaz devam eden ve Tv 8’in klasikleri arasına giren Survivor’un yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların bir bir belirlendiği Survivor 2020’nin ünlüler ve gönüllüler olacağı daha önce açıklanmıştı. Ünlüler safında yarışacak ilk isim ise daha önce Acın Ilıcalı tarafından Ersin Korkut olarak açıklanmıştı. Şimdi ise ikinci isim belli oldu. Uğur Pektaş. Arka Sokaklar’da uzun bir süre rol alan başarılı oyuncu Uğur Pektaş’ın büyük ihtimalle Survivor 2020’de yarışacağı yine Acun Iıcalı tarafından açıklandı.

Turabi Kimdir?

1987 yılında Mersin’de dünyaya gelen Turabi Çamkıran’ın asıl mesleği terziliktir. Turabi aynı zamanda amatör olarak tekvando, box ve muay thai ile ilgilenmektedir. Turabi Muay Thaiyi profesyonel olarak öğrenmek için Taylan’a gitmiş ve burada dersler almıştır. Turabi Çamkıran ekrana ilk olarak 2008 yılında Benimle Dans eder misin adlı yarışma ile çıkmıştır. Ardından 2013 yılında Yetenek Sizsiniz adlı yarışmaya katılan Turabi 2014 yılında ilk kez Survivor’a katılmış ve burada şampiyon olmuştur. Ardından 2015 yılında Survivor All Star’a katılan yarışmacı burada ada şampiyonluğu göğüslemiştir. Turabi Çamkıran son olarak ABD’de düzenlenen The Challenge of the Worlds programında da şampiyon olmuştur.

09-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar