Türk Malı dizisi bu akşam final yapıyor.

Türk Malı dizisi bu akşam final yapıyor.
Star TV'de geçen sezon 6 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan Türk Malı dizisi, bu sezonda ancak 2 bölüm ekrana geldi. Dizi sezona başladıktan çok kısa bir süre sonra sürpriz bir şekilde erken final yaparak ekranlara veda ediyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in, senaryo yazarlığını Tayfun Güneyer’in yaptığı dizide başrolleri Şafak Sezer, Hasibe Eren paylaşıyordu. Geçen sezon dizide yer alan Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar bu sezon diziden ayrılmıştı. Diziye yeni sezonda ise Hamdi Alkan ve Ayhan Taş katılmıştı. Yeni sezona geçen hafta başlayan dizinin reytingleri kötü gelince, dizi final kararı aldı. Star Tv'de yayınlanan dizi bu hafta yayınlanacak 8. bölümüyle final yapıyor.

Türk Malı’nın final bölümünde neler olacak?

Amcaoğlu Eymen eve döndükten sonra Erman ondan aldığı mali destekle sitenin karşısında ‘’Hakiki halk köftecisi” ni açar. Bu sayede Erman Bakiye’nin eski nişanlısı üçkağıtçı emlakçı Korkut ile dükkan komşusu olur ve aralarında amansız bir mücadele başlar. Bakiye duruma çok sevinse de dükkana her geldiğinde eski nişanlısını görmekten de rahatsızdır. Bu yüzden Erman Bakiye’nin dükkana gelmemesini ister.Eymen ise Bakiye ve Erman’ın bir an önce evlenip, Bakiye’nin de dadılığı bırakarak, Erman’ın yanında çalışmasını istemektedir. Yan komşularda da işler giderek karışmaktadır. Babasından habersiz Onur ve Deren’in kardeşi Eren ile evlenen Zeyno, gizli eşini babasının beğeneceği bir damat yapabilmek için yeni planlar yapar. Bunun için Eren’e bir liste veren Zeyno ablası Deren ve eniştesi Onur’la birlikte, ona yardımcı olamaya çalışırlar. Eren listedeki şartları yerine getirmeye çalıştıkça, talihsizlikler yakalarını bırakmaz ve ortaya eğlenceli ve komik olaylar çıkar.

27-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar