Söz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz son fragmanı izle.

Söz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz son fragmanı izle.
Reyting rekortmeni dizi Söz'ün 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Efsane bir bölümle biten dizinin yeni bölüm fragmanı tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Söz'ün yeni bölüm yani 15. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Star Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Söz dün akşamda yine bomba gibiydi. İzleyiciyi bir an olsun ekran başında ayrılamadı. Çolak'ın kurtulması, Agah'ın Büyük Bey'in arkasından iş çevirmesi ve Sancar'ın köyü basması ile iyice heyecanlanan bölüm efsane bir nokta da bitti. Eylem'in de aralarından bulunduğu Sancar ve ekibi köyü basmaya giderken, Yavuz ve timi de yola çıkmıştı. Sancar ve ekibinin çok fazla kişi olmaları izleyiciyi korkuttu. Tam o esnada biten dizi Söz'ün yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

SÖZ 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz'ün yeni bölümü STAR TV CANLI İZLE adresinden kesintisiz ve HD kalitede canlı olarak izleyebilirsiniz. Peki Söz'ün yeni fragmanı yayınlandı mı? Efsane bir sahnede biten dizinin yeni bölümünde neler olacağı çok merak ediliyo? Yavuz ve timi bunun da üstesinden gelecek mi? Yavuz, Çolak'ın yaşadığını öğrenecek mi? Peki Yavuz ve Bahar'ın kağıt üzerinde olacak evliliği büyük beye yani Bahar'ın babasına neler yaptıracak?

Söz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisinin yeni bölüm (15. bölüm) fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanını yayılanır yayınlanmaz bu yazımız üzerinden izleyebilirsiniz. Söz yepyeni bölümü ile 29 Eylül 2017 günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. Canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz..

26-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler