Türk Sinemasının Ünlü Oyuncusu Nuri Alço Evlendi!

 Türk Sinemasının Ünlü Oyuncusu Nuri Alço Evlendi!
Yeşilçam’ın en bilindik ve en başarılı kötü karakter oyuncularından Nuri Alço bugün 69 yaşında 10 yıldır birlikte olduğu 36 yaşındaki Burcu Sezginoğlu ile evlendi. İşte detaylar!

Yeşilçam’ın en meşhur oyuncularından Nuri Alço’yu bilmeyeniniz yoktur herhalde. Genellikle filmlerin kötü adamı olan Nuri Alço yıllarca onlarca filmde yer aldı. Ünlü oyuncu özellikle genç kızların gazozuna uyku ilacı atarak onları elde etmesiyle tanındı ve bu özellik oyuncuya adeta yapıştı. Kötü karakterleri kadar gerçekçi canlandırdı ki seyirci adeta o karakterin varlına inandı. Bir döneme damga vuran oyunculardan Nuri Alço bugün magazin ve sosyal medya gündeminde bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Yaklaşık 10yıldır birlikte olduğu genç sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları!

Nuri Alço Evlendi!

Türk Sinemasının ünlü ve başarı oyuncularından bir döneme damga vuran 69 yaşındaki Nuri Alço10 yıldır birlikte olduğu ve geçtiğimiz sene evlenme teklif ettiği 36 yaşındaki Burcu Sezginoğlu ile hayatını birleştirme kararı aldı ve evlendi. 10 yıldır birlikte olan çift bugün Beşiktaş Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi. Geçtiğimiz yıl Nuri Alço Burcu Sezginoğlu’na “hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu’ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın” ifadeleriyle evlenme teklifinde bulunmuştu. Bir yılın ardından bugün nikahları kıyılan çiftin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. 69 yaşında bir kez daha nikah koltuğuna oturan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nuri Alço ilk eşinden 1988 yılında boşanmış ve o tarihten sonra da bir daha evlenmemişti.

Kalp Gözlerini Açsınlar!

Nuri Alço ile evlenen ve bir anda magazin gündeminin ilk sıralarına oturan Burcu Sezginoğlu ünlü oyuncu ile olan ilişkilerini geçtiğimiz yıl “Sevginin dini, dili, ırkı, yaşı var mı? Veya hangimiz 1 dakika sonra yaşayacağımızın garantisini verebilir ki? Ben yaşayabildiğimiz kadar mutlu ve huzurlu yaşamak istiyorum. Gelen tepkiler inanın hiç umurumda değil. Beni sadece ailem yargılayabilir. Onlar da benim yanımdalar. Gerisi hiç önemli değil. Ben kimsenin hayatını yargılayıp sorgulamıyorum. Kalp gözlerini açsınlar” ifadeleriyle savunmuştu. 36 yaşında olan Burcu Sezginoğlu dış ticaretle uğraşıyor. İki üniversite bitiren Sezginoğlu Nuri Alço ile olan ilişkilerini para üzerine kurmadıklarını da özellikle ifade ediyor. Ne diyelim yeni evlilere bir ömür saadetler temenni ederiz.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar