Çöp Adam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Çöp Adam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv’de ekranlara gelecek olan iddialı dizi Çöp Adam’ın yayın tarihi belli oldu.

Şu sıralar televizyon ekranları için hazırlıkları ve çekimler süren birebirinden iddialı diziler yayına girmek için gün sayıyor. Final yapan ya da boş olan yayın günleri için planlanan ve çekimleri halen devam eden dizilerden biri olan ve Star Tv’nin uzun süredir emek verdiği ve sabırsızlıkla beklediği Çöp Adam dizisinin yayın tarihi belli oldu. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve kitapları dizi olarak uyarlanan ve reyting rekorları kıran Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu başrolde yer alıyor. Yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Çöp Adam Dizisinin ilk yayın tarihi olarak kanal 23 Kasım Çarşamba’yı belirledi.

Çöp Adam Çarşamba Akşamları Yayınlanacak

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve kadrosunda birebirinden ünlü isimleri barındıran Çöp Adam dizisinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamış ve dizinin ilk tanıtımları da Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrolünde yer aldığı dizinin senaryosu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınırken dizi Yağız Alp Akaydın tarafından yönetiliyor. Oldukça iddialı hazırlanan dizinin yayın günü olarak Star Tv Çarşamba akşamlarını belirledi. Birbirinden güçlü yapımların yer aldığı çarşamba gününde Çöp Adam dizisi reyting almaya ve ilk sıralara oturmaya çalışacak. Kanal için önemli olan dizinin ilk bölümü 23 Kasım Çarşamba saat 20.00’da ekrana gelecek.

Çöp Adam Dizisi Oyuncu Kadrosu

Star Tv’nin yeni dizisi Çöp Adam çekimlerine devam ederken ilk bölüm hazırlandı ve yayın saatini beklemeye başladı. Saplantılı bir adam olan Tamer’in Peri’ye duyduğu yoğun aşkı anlatan dizide Tamer, Peri’yi bir yere kapatmıştır. Dram ve gerilim türünde olan dizide birbirinden başarılı ve ünlü isimler yer almaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uyar, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak yer almaktadır. Star Tv ekranlarında yayınlanacak Çöp Adam ilk bölümüyle 23 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da seyirciyle buluşacak.

16-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar