Türkiye Eski Güzeli Baht Oyunu kadrosuna katıldı

Türkiye Eski Güzeli Baht Oyunu kadrosuna katıldı
Yeni dizi Baht Oyunu'nun kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Türkiye Eski Güzeli Baht Oyunu kadrosuna katıldı. Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var?

Baht Oyunu dizisi ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla yaza iddialı bir giriş yapmayı planlayan Baht Oyunu'na yeni bir isim daha katıldı. Türkiye Eski Güzeli Baht Oyunu dizisinde rol alacak. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrolde olduğu Baht Oyunu dizisinde eski Türkiye güzellerinden olan Aslı Sümen de yer alacak. Aslı Sümen, Baht Oyunu dizisinde Tuğçe karakterini canlandıracak. Güzel oyuncu Aslı Sümen 2017 yılında Miss Turkey Güzeli seçilmişti. Baht Oyunu yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

Baht Oyunu okuma provası yapıldı

ARC Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan yeni dizi Baht Oyunu hazırlıklara devam ediyor. Baht Oyunu oyuncu ve yapım ekibi bugün okuma provaları için bir araya geldi. Açık havada buluşan ekip oldukça eğlenceli bir toplantı gerçekleştirdi. Oyuncu kadrosunda gençlerin ağırlıkta olduğu yeni dizi Baht Oyunu'nda tecrübeli oyuncu Altan Erkekli de yer alıyor. Başrol oyuncuları Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz uyumu ise seyirciden tam not aldı. Tuğba Çom Makar, Ozan Dağgez, Funda İlhan, Anıl Çelik gibi oyuncuların yer aldığı Baht Oyunu'na dahil olan yeni isim ise 2017 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen Asli Sümen oldu.

Baht Oyunu ne zaman başlayacak?

Kanal D'de yayınlanacak yeni dizi Baht Oyunu merakla bekleniyor. Oyuncuların ve yapım ekibibinin bir araya geldiği senaryo okuma toplantısı ise merakları iyice arttırdı. Kanal D Baht Oyunu sosyal medya hesabından kısa bir video yayınlandı. Yapılan paylaşımda "Karşınızda olmak için ilk adımları attık! Siz de bizim gibi sabırsızlanıyor musunuz?" sorusu soruldu. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu yeni dizi Baht Oyunu renkli oyuncularıyla yazın evlerinize konuk olacak. Yakında Kanal D'de yayına başlaması planlanan Baht Oyunu dizisinin çekimlerinin de kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. Son olarak güzel oyuncu Aslı Sümen'in dahil olduğu Baht Oyunu dizisinin cast çalışmaları da devam ediyor.

28-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar