Türkiye - Gürcistan CANLI İZLE

Türkiye - Gürcistan CANLI İZLE
Türkiye - Gürcistan maçı canlı izleme sayfası! 18 Haziran 2024'te oynanacak mücadeleyi canlı izlemek için gerekli bilgileri ve yayın linklerini burada.

Euro 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye - Gürcistan'la 18 Haziran Salı günü karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayacak olan bu kritik mücadele, Türkiye'nin gruptaki iddiasını sürdürmesi açısından büyük önem taşıyor. Maç, Almanya'nın Dortmund şehrinde oynanacak. Milli takımı destekleyen milyonlarca futbolsever bu büyük mücadeleyi canlı izlemek için ekran başında olacak. Bu sayfada, Türkiye-Gürcistan maçıcanlı izleyebileceğiniz platformlar ve yayın bilgileri hakkında tüm detayları bulabilirsiniz.

TÜRKİYE - GÜRCİSTAN MAÇI CANLI İZLE

Euro 2024'te F grubunda mücadele eden milli takımımız ilk karşılaşmasına 18 Haziran Salı günü saat 19:00'da Gürcistan karşısında çıkacak. Milyonlarca futbolsever gibi bu önemli karşılaşmayı bu sayfadan veya canlitv.com üzerinden anbean takip edebilirsiniz.

EURO 2024 F GRUBUNDA HANGİ TAKIMLAR VAR?

Euro 2024'te F Grubu'nda mücadele eden milli takım karşısında Portekiz, Çekya ve Gürcistan yer alıyor. Türkiye 18 Haziran'da Gürcistan'la, 22 Haziran'da Portekiz ile, 26 Haziran'da ise Çekya ile karşılaşacak. Geçmişteki başarılayıla turnuvanın favorilerinden biri olan Portekiz, güçlü kadrosuyla dikkat çekerken, Çekya ve Gürcistan da sürpriz yapma potansiyeline sahip ekipler arasında. Türkiye Milli Takımı, bu zorlu gruptan çıkarak adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Takımın başarı şansı, hem teknik kadronun stratejilerine hem de oyuncuların performanslarına bağlı olacak. Taraftarlar, milli takımın sergileyeceği mücadeleyi heyecanla bekliyor.

EURO 2024 GRUPLARI

A Grubu: Almanya, İskoçya, Macaristan, İsviçre
B Grubu: İspanya, Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk
C Grubu: Slovenya, Danimarka, Sırbistan, İngiltere
D Grubu: Polonya, Hollanda, Avusturya, Fransa
E Grubu: Belçika, Slovakya, Romanya, Ukrayna
F Grubu: TÜRKİYE, Gürcistan, Portekiz, Çekya

GRUPTAN BİRİNCİ VE İKİNCİ TAMAMLAYANLAR ÇIKACAK

Euro 2024'te her grupta 4 takım olmak üzere 6 grup halinde 24 takım yer alıyor. A,B,C,D,E,F grubu olarak adlandırılan bu grupları ilk iki sırada tamamlayan takımlar ve en iyi 4 grup üçüncüsü takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Gruplarda dördüncü olan takımlar ve en iyi ilk 4 gruba giremeyen grup üçüncüleri EURO 2024'e veda edecekler.

26 Haziran'da grup maçları sonlanacak ve 16 takım belli olacak. Grup elemelerinin ardından turnuva tek maç eleme sistemiyle devam edecek. Son 16 aşaması ise 29 Haziran'da başlayacak.

5 Temmuz Cuma günü çeyrek final ve 9 Temmuz Salı günü yarı final maçları oynanacak. EURO 2024 şampiyonu ise 14 Temmuz Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele sonunda belli olacak.

Futbolseverler Türkiye - Gürcistan maçı canlı izle sayfamız üzerinden tüm maçları anbean takip edebilecekler.

18-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar