Sırbistan - İngiltere CANLI İZLE

Sırbistan - İngiltere CANLI İZLE
Sırbistan - İngiltere canlı izle: 16 Haziran Pazar günü 22:00'de başlayacak maçın canlı yayını online ve HD olarak bu adreste.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda C Grubu'nda İngiltere, Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Euro 2024'ün favori takımlarından biri olan İngiltere, sürpriz yapma potansiyeline sahip Sırbistan ile kozlarını paylaşacak. Bu heyecan dolu maç, 16 Haziran Pazar günü TSİ 22:00'de Gelsenkirchen'de bulunan Arena AufSchalke'de oynanacak. Mücadeleyi TRT 1 canlı olarak yayınlayacak.

Sırbistan ile İngiltere arasındaki bu önemli karşılaşma, reytinglerde zirveye oturacak ve milyonlarca futbolsever tarafından takip edilecek. Futbol tutkunları, bu heyecan verici maçı kaçırmamak için ekran başına kilitlenecek. Sırbistan - İngiltere maçını HD kalitesinde izlemek isteyenler, rahatlıkla bu sayfa üzerinden yayını takip edebilir.

17.si düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere, tarihte ilk kez kupayı kaldırmak için Almanya'ya geliyor. Son olarak Euro 2020 finalinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan İngiltere, bu kez şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor. Wembley Stadyumu'nda kendi taraftarı önünde oynadıkları final maçında, İtalya ile 90 ve 120 dakikada 1-1 berabere kalan İngiltere, maçı penaltılara götürdü.

Ancak İngiltere'nin penaltı atışlarındaki kötü şansı devam etti. Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda toplam 7 kez penaltılara kalan İngiltere, bunların 6'sında mağlup oldu. İtalya, penaltılarda İngiltere'yi 3-2 yenerek, İngiltere'nin Avrupa kupasını kaldırma hayalini suya düşürdü ve penaltı laneti İngiltere'yi bir kez daha vurdu.

Bu hayal kırıklıklarını geride bırakmak isteyen İngiltere, güçlü kadrosuyla Almanya'ya umut dolu bir şekilde geliyor. Fransa ile birlikte turnuvanın favori takımlarından biri olarak gösterilen İngiltere, bu kez kupayı kazanma konusunda kararlı.

Danimarka - İlgiltere Canlı Yayın

SIRBİSTAN - İNGİLTERE CANLI YAYIN

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere ile Sırbistan arasında oynanacak bu heyecan verici karşılaşma, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu önemli müsabaka, 16 Haziran Pazar günü TSİ 22:00'de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbol tutkunları, İngiltere'nin tarih yazma mücadelesini ve Sırbistan'ın sürpriz yapma ihtimalini HD kalitesinde izleme şansına sahip olacak. TRT 1'in canlı yayını, milyonlarca futbolsevere bu heyecanı anbean yaşatacak.

SIRBİSTAN EURO 2024 KADROSU

Kaleci:

Predrag Rajković
Đorđe Petrović
Vanja Milinković-Savić

Defans:

Strahinja Pavlović
Nemanja Stojić
Nikola Milenković
Miloš Veljković
Srđan Babić
Uroš Spajić
Filip Mladenović

Orta saha:

Nemanja Maksimović
Nemanja Gudelj
Srdjan Mijailović
Ivan Ilić
Lazar Vujadin Samardzic
Sergej Milinković-Savić
Mijat Gaćinović
Saša Lukić
Veljko Birmančević

Forvet:

Dušan Vlahović
Luka Jović
Aleksandar Mitrović
Dušan Tadić
Filip Kostić
Andrija Živković
Petar Ratkov

İNGİLTERE EURO 2024 KADROSU

Kaleci:

Jordan Pickford
Aaron Ramsdale
Dean Henderson

Defans:

Kyle Walker
Luke Shaw
John Stones
Marc Guéhi
Trent Alexander-Arnold
Kieran Trippier
Ezri Konsa
Lewis Dunk
Joe Gomez

Orta saha:

Declan Rice
Jude Bellingham
Phil Foden
Conor Gallagher
Cole Palmer
Adam Wharton
Kobbie Mainoo

Forvet:

Bukayo Saka
Harry Kane
Ivan Toney
Anthony Gordon
Ollie Watkins
Jarrod Bowen
Eberechi Eze

16-06-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler