Türkiye - İtalya maçı canlı izle

Türkiye - İtalya maçı canlı izle
Türkiye - İtalya maçı canlı izle: Euro 2020, Türkiye ile İtalya arasındaki açılış maçıyla başlıyor. Bizim için büyük önem taşıyan maç full HD olarak hangi adreste yayınlanacak?

Türkiye - İtalya maçı canlı izle: Euro 2020, A Milli Futbol Takımımız'ın İtalya ile oynayacağı maçlar birlikte başlayacak. Türkiye ile İtalya arasındaki karşılaşma Türkiye'de büyük bir heyecan ile bekleniyor. On milyonlarca izleyici bu akşam Türkiye - İtalya maçı için ekran başında olacak. Türkiye - İtalya karşılaşması TRT'den ekrana gelecek. Bu oldukça önemli karşılaşmayı ülkenin büyük bölümü uydu yayınında takip edecekken önemli sayıda izleyici de mücadeleyi internet üzerinden izleyecek. Türkiye ile İtalya arasında oynanacak ve TRT'den ekrana gelecek maçı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Türkiye - İtalya maçı canlı izle

Bu yaz Euro 2020'de yaşanacak futbol resitalini TRT ekranlara taşıyacak. Turnuvada oynanacak tüm maçları TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında izleyebilirsiniz. Öte yandan TRT 4K kanalında da tüm maçlar 4K kalitesinde izlenebilecek. Bu akşam Türkiye ile İtalya arasında Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Euro 2020 açılış maçı saat 20:00'da TRT 1 ve TRT 4K'da canlı olarak ekrana gelecek.  Türkiye - İtalya maçını full HD kalitesinde ve kesintisiz izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Türkiye - İtalya maçı ilk 11'ler

Türkiye XI: Uğurcan, Umut, Çağlar, Merih, Zeki, Okay, Ozan, Yusuf, Kenan, Hakan, Burak 

İtalya XI: Donnaruma, Spinazzola, Chiellini, Bonucci, Florenzi, Jorginho, Locatelli, Barella, Insigne, Berardi, Immobile

Türkiye - İtalya maçını kaç kişi tribünden izleyecek?

Normal şartlar altında 2020 yılının Haziran ayında yapılması gereken Euro 2020, Covid-19 pandemisi sebebiyle 2021 yılına ertelendi. Pandemi hala tamamen kontrol altına alınamasa da vaka sayılarının düşmesi nedeniyle turnuvada seyirciler kotalı olarak stadyumlara alınacak. Bu akşam oynanacak Türkiye - İtalya karşılaşmasına Roma Olimpiyat Stadyumu kapasitesinin %25'i kadar izleyici alınacak. Türkiye - İtalya maçını 16.000 taraftar stadyumdan izleme imkanı bulacak. İtalya hükumeti bu maça Türkiye'den taraftar kabul etmeyeceğini açıkladı. Roma'da yalnızca yurt dışında ikamet eden Türk taraftarlar olacak. Hiç şüphesiz uzun aylardır dolu tribünlere hasret kalan futbol taraftarları, taraftarlar önünde oynanacak onlarca maçın keyfini fazlasıyla çıkaracak.

11-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler