Tutunamayanlar 1. Bölüm izle

Tutunamayanlar 1. Bölüm izle
Tutunamayanlar 1. Bölüm izle; TRT 1'in en yeni komedi dizisi Tutunamayanlar 7 Ocak Salı ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. İşte Tutunamayanlar tek parça izlemek için detaylar!

Tutunamayanlar 1. Bölüm izle; TRT ekranlarının en yeni komedi dizisi Tutunamayanlar 7 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan tanıtımlarıyla konusu Türk televizyon tarihine damga vuran Leyla ile Mecnun dizisine de benzetilen Tutunamayanlar dizisinin başrolünde başarılı komedyen Doğu Demirkol bulunuyor. İlk dizi projesiyle TRT 1’de kendine yer bulan Doğu Demirkol’a usta oyuncular Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever eşlik edecek. 

Dizinin yayınlanan ilk bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler arama motorlarında Tutunamayanlar ilk bölüm izle sorgusunu gerçekleştiriyor. Dizinin ilk bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir, dizi hakkında daha fazla ayrıntıyı öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Tutunamayanlar Konusu

Yakın çevresinde tembelliğiyle bilinen, daha önce hiç bir iş deneyimi olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde hayatını tamamen değiştirecek İrem (Ece Çeşmioğlu) ile karşılaşır. İrem zengin bir ailede doğmuş büyümüş ve daha önce hiç yokluk görmemiştir. Babasının iflasıyla herşeyini kaybeden İrem’in de Tarık ile karşılaştıktan sonra hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının farkında olan İrem’in tek hedefi çalışıp kendi işini kurmak ve kaybettiği eski hayatına tekrar sahip olmaktır. İrem’i gördüğü anda aşık olan Tarık ise onu etkilemek için kendisinin bir işe sahip olması gerektiğini bilir. Bir işe sahip olup, İrem’in gönlünü kazanabilmek için o görüşmeden bu görüşmeye koşuşturan Tarık, ilham perisinden (Zafer Algöz) aldığı önerilerle hiçbir zaman istediği başarıya sahip olamayacaktır.

Tutunamayanlar dizisinde kim kimdir?

Doğu Demirkol (Tarık)

Ece Çeşmioğlu (İrem)

Şinasi Yurtsever (Hicabi)

Zafer Algöz (İlhan)

Barış Yıldız (Şair Lütfü)

Yeliz Kuvancı (Ayşe)

Bora Akkaş (Yağız)

Hande Katipoğlu (Belgin)

Dilhan Nazözgülüş (Eylem)

Uğur Sarhan (Hikmet) 

Dilek Çelebi (Nurdagül)   

Tutunamayanlar dizisi her salı saat 20:00’da TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak. Diğer dizilerin aksine her bölümü 60 dakikadan oluşan diziyi izlemek için TRT 1 canlı izle bağlantısına tıklayabilirsiniz.

07-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler