Tutunamayanlar 5. bölüm izle

Tutunamayanlar 5. bölüm izle
Tutunamayanlar 5. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tutunamayanlar'ın 5. ve son bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşın.

Tutunamayanlar 5. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının ilgi çeken absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, 11 Şubat Salı akşamı, 5. bölümüyle ekrana gelecek. Siz de bu sevilen diziyi izlemek isteyenlerdenseniz doğur adrese geldiniz. İlgiyle takip ettiğiniz dizilerin yeni bölümlerine canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

TUTUNAMAYANLAR SON BÖLÜM İZLE

Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi gibi isimleri kadrosunda buluşturan Tutunamayanlar dizisi ilk bölümleriyle güzel geri dönüşler aldı. Kahkahalara boğulan izleyiciler diziyi şimdiden sahiplenmişe benziyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde de kahkaha dolu anlar yaşandı. İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film yapımcılığında TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak. Tarık ve İrem birbirlerine aşık olsalar da kader onları bir türlü bir araya getirmemektedir. Aklı bir karış havada olan Tarık, bir şekilde hislerini İrem'le paylaşmak ister ancak onun vereceği tepkiden korktuğu için adım atamaz. Aklı en az Tarık kadar havada olan İlhan ve Lütfü de kendilerince Tarık'a yol göstermeye çalışırlar ancak pek başarılı olamazlar. En sonunda aşıklar birbirine kavuşabilecek midir? Tarık yeni bölümde bunun için bir adım atmak istese de yine birbirinden absürt olayların içine sürüklenecektir. Öte yandan artık işsizliği nedeniyle annesinden laf işitmesi de canına tak etmektedir. Artık bir çıkar yol bulmak zorundadır.

TUTUNAMAYANLAR 5. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık, yeni bir iş kurmak ister ancak hangi sektörle ilgili iş yapacağını bir türlü kararlaştıramaz. Bunun için Belgin'den önemli bir miktar para alırlar. Ancak ortada bir sorun vardır. Bu kararsızlık nedeniyle pek çok yol denerler buna karşın denemelerinde paranın önemli miktarını harcarlar. Cemile ise bir halta yaramadığını düşündüğü oğlunu evden kovar. Hicabi ise öğrencileri için evi bulsa da şimdi de evi dizmekle uğraşır. İrem de kafeyi geliştirmek için yepyeni girişimlerde bulunur. İrem ise kafede karşılaştığı eski bir arkadaşı nedeniyle zor durumda kalacaktır.

11-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler