Tutunamayanlar Çevrimiçi 4. Bölüm izle!

Tutunamayanlar Çevrimiçi 4. Bölüm izle!
Tüm Türkiyenin ayak uydurmaya çalıştığı evde kalma projesinin en eğlenceli hali Tutunamayanlar Çevrimiçi 4. Bölüm ile bu akşam TRT1'de.

TRT kanalına ait doğu Demirkol ve Ece ÇEşmioğlu'nun başrollerini paylaştığı absürt komedi dizisi Tutunamayanlar corona virüsünün etkili olduğu şu günlerde bile çekimlerine ara vermeden devam ediyor. Set çalışması iptal edilen Tutunamayanlar isim ve format değiştirerek yeniden Tutunamayanlar Çevrimiçi olarak izleyicileri ile buluştu. Hayat eve sığar sloganıyla çekimlerini kendi evlerinden yürüten dizi ekibi  Tutunamayanlar Çevirimiçi 4. Bölüm ile bu akşam TRT1'de. Sizi Güldürürken düşündürecek Tutunamayanlar Çevrimiçi 4. Bölüm tek parça izlemek için detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tutunamayanlar Çevrimiçi 4. Bölüm izle!

İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in yapımcılığında çekimleri gerçekleşen Tutunamayanlar Çevirimiçi 4.bölümüyle 12 Mayıs Salı akşamı TRT1 ekranında yine bizleri çok güldürecek. Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı absürt komedi dizisini yine bir ikili Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu yönetiyor.

TUTUNAMAYANLAR ÇEVRİMİÇİ 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başrollerini Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı Tutunamayanlar Çevrimiçi'nde  Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Özlem Tokaslan, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak'da eşlik ediyor. İzleyenleri kahkalara boğan dizide bu hafta Tarık online görüştüğü diğer oyunculara bir proje sunuyor. Dizideki herkes eşleşdiği diğer oyuncu ile karakterlerini yer değiştirecek.  İlham Perisi İlhan ile Şair Lütfü yerdeğişitiğinde ise Komedi başlıyor. Herkesi gülmekten kırıp geçirecek olan Tutunamayanlar Çevrimiçi 4. Bölüm ile bu akşam TRT1'de. 

İyi seyirler.

 

Tutunamayanlar nasıl çekiliyor?

Tüm dünyayı etkileyen Covid- 19 salgın önlemleri nedeniyle karantinaya maruz kaldığımız bu süreçte izleyicilerin yüzünü güldürmeye devam eden Tutunamayanlar ismini değiştirerek Tutunamayanlar Çevirimiçi oldu. Yeni tekniklerle uzaktan çekilen dizi uzaktan yönetilebilen robot kameralarla yapılıyor. Her Oyuncunun sağlığı ve hijneninin tek tek düşünüldüğü dizide komedi çılgınlığına sizde dahil olmak için 21.30'da TRT1 ekranlarında. 

12-05-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar