Tv 8’den Bir Yemek Programı Daha: Bir Bilen Bir Pişiren Yarın Başlıyor!

Tv 8’den Bir Yemek Programı Daha: Bir Bilen Bir Pişiren Yarın Başlıyor!
Ekrana getirdiği değişik içerik ve formatlardaki programlarla seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Tv 8’de yep yeni bir gezi yemek programı daha başlıyor. İşte detaylar!

Özellikle yaptığı yarışma programlarıyla seyirciyi ekranın akilitlemeyi başaran ve son olarak Survivor 2020 ile reyting rekorları  kıran ve şimdilerde de MasterChef Türkiye ile aynı başarıyı devam ettiren Tv 8’den yep yeni bir yemek programı daha geliyor. Kanalın hemen her programı seyirci tarafından heyecanla ve sevilerek izlenmesine rağmen son yaptığı yemek programları aynı başarıyı gösterememiş ve bu programlar yayından kaldırılmıştı. Türev Uludağ ve Ebru Erke’nin sunuculuğunu üstlendiği Sağlam Geziyoruz ve Yollardayız adlı programlarda aynı sebeple yayından kaldırılırken bu iki sunucu kanal için yeniden bir program yapmaya başladılar. Bir Bilen Bir Pişiren adlı yemek gezi programının ilk bölümü 26 Temmuz Pazar sabahı seyirciyle buluşacak. İşte programın detayları!

Bir Bilen Bir Pişiren Başlıyor!

Türev Uludağ ve Ebru Erke tarafından hazırlanan ve sunulan Bir Bilen Bir pişiren adlı yemek gezi programının ilk bölümü 26 Temmuz Pazar sabahı saat 09.45’te Tv 8 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Program ülke ülke, şehir şehir gezerek gittiği yerlerin hem en güzel yerlerini seyirciye tanıtmayı hem de bu yerlerin en lezzetli ve meşhur yemeklerinin malzemelerini toplayarak Türkiye’ye getirmeyi ve burada pişirerek konuklarına ikram etme formatı üzerine kurulu. Programın ilk konuğu ise Nilgün Belgün olacak. Program her Pazar sabahı ekranlara gelecek ve her bölümde gezip gördükleri yerlerden topladıkları malzemelerle yemekler yapacak ve konuklarıyla bunu tadacaklardır.

Türev Uludağ Kimdir?

Bir Bilen Bir Pişiren Programının sunucularından Türev Uludağ 1987 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Türev Uludağ Türkiye’nin sevilen şeflerinden biridir. 33 yaşında olan ve sunuculuk, oyunculuk ve aşçılık yapan Türev Uludağ’ın aynı zamanda memleketi Adana Pozantı’da bir reçel fabrikası vardır.

Ebru Erke Kimdir?

Bir Bilen Bir Pişiren adlı programın bir diğer sunucusu Ebru Erke Ege Üniversitesi Gıda Bölümü mezundur. Doğru beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine çalışmalar yapan Ebru erke birçok gazetede köşe yazarlığı yapmıştır. Aynı zamanda Kahvaltı adlı yemek kitabı bu alanda en çok satan kitaplardan biridir. Daha önce herhangi bir program sunuculuğu yapmayan Erke’nin bu program ilk deneyimi olacaktır.

25-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar