Tv 8’den Gel Konuşalım Programı İçin Şok Karar!

Tv8’den Gel Konuşalım Programı İçin Şok Karar!
Tv 8’in sevilen magazin programı Gel Konuşalım koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınına 15 gün ara verme kararı aldı. Açıklamayı sunucu Cengiz Semercioğlu yaptı. İşte detaylar!

Her geçen gün televizyonlarla ilgili yeni bir haber geliyor. Ve bu haberler ne yazık ki bugünlerde seyirciyi mutlu edecek türden değil. Koronavirüs sebebiyle dizilerin çekimlerine ara vermesi, yayınların ertelenmesi televizyonları yayın akışı oluşturma konusunda sıkıştırmaya başladı. Kanallar yeni bölümlerin çekilememesi sebebiyle eski yayınları arşivlerden çıkararak yeniden yayına sokarken bazı programlar da yayınlarına ara vermeye devam ediyor. Tv 8 ekranlarında sabah kuşağında seyirci ile buluşan ve usta gazeteci Cengiz Semercioğlu, Cansu Canan Özgen ve Eylem İpek Şafak’ın sunduğu başarılı magazin programlarından Gel Konuşalım koronavirüs sebebiyle yayınına ara verme kararı aldı. Tv 8 yönetimi tarafından alınan karar hafta içi her gün canlı yayınlanan programın risk sebebiyle ara vermesine sebep olurken televizyonlarda gerçek zamanlı yayınlanan program sayısı da azalmaya başladı. İşte detaylar!

Gel Konuşalım Ara Verdi!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan başarılı magazin programı Gel Konuşalım kanalın aldığı bir kararla koronavirüs salgını sebebiyle yayınına ara verme kararı aldı. Kanal başarılı magazin programının yayınına 15 gün ara vermesini kararlaştırdı. Programın yayınlandığı sabah kuşağında Gel Konuşalım’ın yerine hangi yapımın yayınlanacağı şimdilik bilinmezken 15 gün verilen aranın uzatılıp uzatılmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Programın ara verdiğini sosyal medya hesabından paylaşan Sunucu Cengiz semerci duyurdu. Semerci aynı zamanda paylaşımında dizilerin ve setlerin de ara vermesini istedi.

Verilen 15 Gün Arayı Cengiz Semercinin Paylaştı!

Gel Konuşalım programı koronavirüs tedbirleri sebebiyle yayınına 15 gün ara verdi. Kanalın aldığı kararı sosyal medya hesabından paylaşan sunucu Cengiz Semercioğlu paylaşımında “Hafta sonu çalışan herkesin sağlığı için programa 15 gün ara vermeyi uygun gördük. Herkes dikkat etmeli. Dizi setleri de ara vermeli” ifadelerini kullandı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programını Cengiz Semercioğlu, Cansu Canan Özgen ve Eylem İpek Şafak birlikte sunuyorlar. Gündemi takip eden ve ünlüler dünyasına farklı bir açıdan bakan program seyircinin de severek takip ettiği magazin programları arasında yer alıyor. Programın 15 gün sonra ekrana dönüp dönmeyeceği, koronavirüs sebebiyle verilen aranın uzatılıp uzatılmayacağı şimdilik bilinmiyor. Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

23-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar