TV ekranlarına yeni bir ses geliyor: Haber Global

TV ekranlarına yeni bir ses geliyor: Haber Global
Azerbaycan'ın başarılı medya şirketlerinden biri olan Global Medya Grup, Türkiye'de Haber Global kanalını hayata geçiriyor. Global Haber ne zaman başlıyo, frekans bilgileri nedir?

Azerbaycan'ın büyük medya kuruluşlarından biri olan Global Medya Grup, Türkiye'de faaliyete geçirecek Global Haber için hazırlıkları tamamladı. Global Haber yayın hayatına ne zaman başlıyor? Global Haber uyduya nasıl eklenir frekans bilgileri nedir?

TR24 ismiyle yayın hayatına başlamaya hazırlanan kanal, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun izni ile ismini Haber Global olarak değiştirmiş ve genel yayın yönetmenliğine başarılı isim Suat Toktaş getirilmişti.Türksat, Digiturk, D-Smart platformlarında yer alacak Haber Global 24 Eylül Pazartesi günü yayın hayatıana başlayacak.

TR24 ismiyle yayın hayatına hazırlanan Haber Global Erhan Ertürk, Gülay Özdem, Senem Toluay Ilgaz, İnan Demirel, Sorel Dağıstanlı, Faruk Demirel, Ceren Akdağ, Seda Selek, Temel Okaygün, Başak Çubukçu ve Ela Sezen gibi başarılı habercileri kadrosuna dahil etmişti.

HABER GLOBAL TÜRKSAT UYDU FREKANS BİLGİLERİ
UYDU: TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12245mhz
POLARİZASYON: HORİZONTAL (H)
SYMBOL RATE: 27500
FEC: 5/6

DİGİTÜRK: 47. KANAL
D-SMART: 53. KANAL

21-09-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar