Tv8 Doya Doya Moda programına nasıl başvuru yapılır?

Tv8 Doya Doya Moda programına nasıl başvuru yapılır?
Türkiye’nin eğlence kanalı TV8’de yeni bir yarışma programı başlıyor. Program için başvurular başladı. Peki TV8 Doya Doya Moda programına nasıl başvuru yapılır!

Türkiye’nin eğlence kanalı TV8’de yeni bir yarışma programı başlıyor. Birbirinden ünlü jüri kadrosu ile şimdiden konuşulan program için başvurular başladı. Peki TV8 Doya Doya Moda programına nasıl başvuru yapılır, diye soranlar için cevaplar hazır. İşte Doya Doya programı hakkında merak edilenler ve başvuru şartları…

Tv8 Doya Doya Moda programına nasıl başvuru yapılır?

TV 8’nin iddialı yapımlarından olacağı şimdiden belli olan yarışma gündüz kuşağında yayınlanacak. Programda 7 yarışmacı seçtikleri kıyafetleri ile jüri üyelerine kendilerini beğendirmeye çalışacak. Öncelikle Jüri üyelerinin isimleini verelim. Banu Noyan, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez. Yarışmaya katılmak için kilolu ve yüksek beden ölçülrine sahip olmak gerekiyor. Siz de bu şartları taşıyorsanız TV8 kanalının internet sayfasından başvurabilirsiniz. Büyük boy fotoğrafınızı yükleyeceğiniz sitede yer alan başvuru formunda sorulan sorulara doğru cevapları veren adaylar kendilerine açılacak telefonla yarışmaya katılabilecek.

Beden şekillerine göre nasıl giyinmeli?

Hafta içi her gün sabah kuşağında ekrana gelecek Doya Doya Moda programının konsepti belli oldu. Buna göre 7 yarışmacı beden şekillerine göre giyinecekler. Bu konuda kendilerine yön verecek uzmanların yönlendirmelerine ve tavsiyelerine uymaya çalışacaklar. Burada her yarışmacının kendine sorması gereken temel soru şu: “Ben bu yarışmada beden şeklime göre nasıl giyinmeliyim?”

 

Bedenine göre elbise seçecek yarışmacılar uzmanların tavsiyeleri eşliğinde hangi renklerin kullanılması gerektiğini belirleyecekler. Güzellik için tüyoların olduğu bu programda Jüri üyeleri tarafından belirlenen konsepte göre giyinecek olan yarışmacılar, saç ve makyajlarını da stüdyoda yapma şansına sahip olacaklar. Haftanın her günü seçtiği elbise ve makyajlarıyla podyumdaki yerini alan her yarışmacının tek bir hedefi var: Haftanın son gününde en yüksek puanı elde etmek.  

Kilolu olabilirim ama modayı da en iyi ben bilirim!

Çünkü bu yarışmaya katılmanın tek şartı kilolu ve büyük beden ölçülerine sahip olmak. Şaırdınız değil mi? Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan “Doya Doya Moda’” da yüksek kilolu ve büyük bedenli 7 kadın, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olabilmek için yarışacak. Özgüveni yüksek, bedeni  ve kilolarıyla barışık 7 yarışmacı seçtikleri kıyafetleri jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’e beğendirlmek için var güçleriyle ter dökecekler.

İşinin ehli uzmanlar tarafından en doğru seçimler için yönlendirilecek olan yarışmacılar güzellik konusunda bilgi sahibi olacaklar. “Vücut şekline göre nasıl giyinilmeli? Hangi renkler kullanılmalı? Güzellik tüyoları nelerdir?” sorularının cevapları verilecek programı hanımlar şimdiden birbirlerine önermeye başladılar bile. canlitv olarak keyifli seyirler dileriz.

01-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler