TV8'den yeni moda yarışması! Jüri üyeleri belli oldu.

TV8'den yeni moda yarışması! Juri üyeleri belli oldu
TV8 ekranları yepyeni bir moda programına ev sahipliği edecek. Yeni moda yarışmasının jüri üyeleri kimler? Ve ne zaman başlayacak?

Moda programlarını yakından takip edenlere TV8 ekranlarından büyük müjde. Çok yakın zamanda TV8 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan moda programı, moda tutkunlarında büyük bir heyecan uyandırdı. Peki TV8'in yeni yarışma programının adı ne olacak? Yeni moda programının jüri üyeleri belli oldu mu? İşte izleyicinin merak ettiği tüm detaylar..

TV8'den yeni moda yarışması! 

Televizyon dünyasının dahi çoçuğu olarak bilinen Acun Ilıcalı reytingleri alt üst edecek yeni bir moda yarışmasının haberini verdi. Uzun bir süredir hiç bir kanalda yer almayan moda programları kendini özletmişti. Hazırlıkları tam gaz devam eden moda yarışması çok yakında TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Moda dünyasını yakından takip eden izleyiciler Acun Ilıcalı'dan gelen bu müjdeli habere çok sevindi. Peki TV8 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan moda programının jüri koltuğunda hangi isimler yer alacak? Heyecanla beklenen yeni yarışmanın detayları her geçen gün yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. 

Jüri üyeleri belli oldu!

Talya Prodüksiyon/Dilek Dağcıoğlu’nun yapımcılığını yapacağı yeni yarışma programı hafta içi her gün gündüz kuşağındaki yerini alacak. Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan moda yarışmasının henüz yayın tarihi netleşmedi. TV8 ekranlarında yeni bir moda programının başlayacağını duyan moda tutkunları soluğu internette aldı. Detaylı bir şekilde bilgi almak isteyen izleyicilerimiz için program hakkında yayınlanan tüm detayları araştırdık. Heyecanla beklelenen ekranların ilk ve tek moda programı olacak olan yarışmanın jüri koltuğunda bomba isimler yer alıyor. Yeni moda yarışmasının jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saracoğlu ve Banu Noyan yer alacak. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saracoğlu ve Banu Noyan'nın jüri koltuğunda oturması hem programa katılacak olan yarışmacıları hemde ekranları başındaki izleyicileri mutluluktan havaya uçurdu. Yeni moda yarışması hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak.

Jüri koltuğunda oturan moda dünyasının en başarılı isimlerinden Kemal Doğulu, kendi sosyal medya hesabından “yeni sürprizle geliyorum” postunu paylaşmıştı. Fakat yarışmanın ne zaman ekranlara geleceği ile ilgili ne kanaldan ne de yapım şirketinden net bir açıklama gelmedi. Bakalım moda tutkunlarını ekranları başına kilitleyecek olan yarışma programı ne zaman başlayacak?

31-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler