Üç Kız Kardeş 20. Bölüm İzle

Üç Kız Kardeş 20. Bölüm İzle
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek olan Üç Kız Kardeş dizisinin 23. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanal D ekranlarının salı akşamları yayınlanan ve ünlü yazar İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi bu akşam saat 20.00’da 20. Bölümüyle ekrana geliyor. Süreç Film tarafından hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Salı akşamlarının sevilen dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan ve Benian Dönmez gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Her Salı akşamı ekrana gelen ve saat 20.00’da seyirciyle buluşan dizi dram dalında ele alınıyor ve Salı akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alıyor. İclal Aydın’ın hem yazarlığını yaptığı kitaptan uyarlanan hem de dizisinde başrollerinden biri olduğu Üç Kız Kardeş 20.00’da 20. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Süreç Film tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz sezon başlayan Üç Kız Kardeş dizisi her hafta salı akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Nihat Mine’nin Somer’in evinde kaldığını öğrenmiştir. Nihat, Mine ve Kiraz’ı almak için polis eşliğinde eve gelir. Somer karakola götürülürken Türkan ve Rüçhan onun için kaygılanır. Nihat ise Somer’le karakolda geçirdikleri gece de oldukça kritik bilgiler edinmiştir. Rüçhan ise Somer’i korumaya çalışırken Somer’in başına gelenler yüzünden Türkan’ı suçlamaya başlar. Bu arada derya ise evini ve hatta ülkesini bırakıp Hakan ile Kanada’ya gitme hayalleri kurmaktadır. Bu durumu öğrenen sadık oldukça şaşırır ve üzülür.

Üç Kız Kardeş 20. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının salı akşamları yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan sevilen dizisi Üç Kız Kardeş bu akşam 20. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sadık kızı Derya’nın yurtdışına gitme hayallerini öğrenmiş ve oldukça üzülmüştür. Öbür taraftan Rüçhan’ı Türkan’a şiddet uygularken bulan Nesrin adeta şoke olur ve bu durumu kabullenemeyerek Türkan’ı baba evine götürür. Somer, Türkan’ı alıp geri götürmek istese de Nesrin buna izin vermeyecektir. Türkan ise annesi Nesrin’i ikna ederek gitmek ister, Somer’i sevdiğini Rüçhan Hanım’la yaşananların geride kaldığını söyler ancak annesi ikna olmaz ve Türkan’ı bırakmaz. Bu arada Nesrin’in yerine gelen hafızası bütün aileyi sevince boğmuştur. Üç Kız Kardeş bu akşam saat 20.00’da 20. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar